ЛЪВ - ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЪВ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

хороскоп за октомври 2022 лъв
Астрология

ЛЪВ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за месец Юли 2022: Лъвове, за вас месец юли започва с много желания, амбиции и стремежи. И ще се опитате да ги реализирате през цялото първо десетдневие. Ще искате да спечелите повече пари, да увеличите капитала си, да реализирате важни познанства или необходимите връзки.

ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

ОВЕН – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

РАК – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ДЕВА – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

СКОРПИОН – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

Зодия ЛЪВ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

лъв - хороскоп за месец юли 2022

Във втората половина на месеца е добре да направите някои лични корекции и енергията може да се промени. Вземете си кратка почивка, останете далеч от цялата суматоха, пътувайте до близък туристически обект.

През първата половина на месеца в работата се очертават добри перспективи, възможни са някои промени и корекции, но като цяло това е моментът да се проявите по-активно, да се придвижите към планирания резултат, който ще бъде благоприятен.

През втората половина на юли фокусът ще се измести към получаване на плодовете от първата половина на месеца, а до края на юли една кариера може да покаже приличен резултат.

Лъв – юли 2022: финанси, имущество, кариера, семейство…

Финансите могат да свършат добра работа, можете да спечелите малко повече, да увеличите капитала, банковата сметка да нарасне, основното е да не харчите всичко през втората половина на юли.

Очаква ви възможност да реализирате големи покупки и да бъдете по-разбираеми, така че не забравяйте да съставите план за разходите и се опитайте да се придържате към него.

Връзките не са силната ви страна през юли. Евентуални са дребни недоразумения с партньора в живота или в отношенията с бизнес партньор. Трябва да бъдете малко по-толерантни към тази страна от живота си и да се опитате да не правите от мухата слон.

Необходимо е през този летен месец да отделите малко повече внимание на децата. Те имат нужда от вас.

Като цяло месец юли 2022 няма да ви позволи да седнете на едно място. Това е месецът на движението, за реализиране на вашите планове, пътувания, покупки и други подобни активни занимания.

0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица