Мъжът е привлекателен, само когато държи на думата си и уважава жена до себе си

Мъжът е привлекателен, само когато държи на думата си и уважава жена до себе си
Любов и партньорство

Мъжът е привлекателен, само когато държи на думата си и уважава жена до себе си

Кога смятате един мъж за привлекателен? Знаете ли, че жените не се впечатляват от мускули и пари? Нито от скъп часовник и последен модел кола. Да, напук на всички, които твърдят, че жената е меркантилно същество, истината е, че тя мечтае за неща, които не са материални. Истинската жена мечтае да срещне мъж, който да я цени и уважава. Мъж, който да я приема като равна и мъж, който да знае какво има до себе си.

Мъжът е привлекателен тогава, когато държи на думата си. Тогава, когато защитава своето момиче, защото за него тя е единствена на този свят. Тогава, когато въпреки всички други красиви жени, той няма очи за тях, защото е прекалено зает да гледа своята. Да гледа, да се радва и да се възхищава. На своето момиче.

Защото то е най-доброто в неговите очи. И затова толкова много я обича. Защото е мъж с главно „М“. И знае как да се отнася със своята половинка. Като с кралица.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че мъжът е привлекателен

Не получавате куп комплименти

Много хора смятат, че ако не получавате много комплименти от противоположния пол, това е знак, че вероятно не сте толкова привлекателни.

Причината за това е проста: за да бъдете наистина привлекателни, трябва да имате някои основни качества, които са представителни и привлекателни, нали? Ами може и да не е така, защото понякога хората се плашат от най-привлекателните хора и не им правят толкова комплименти, колкото посредствено изглеждащите момчета.

Така че, докато комплиментите могат да бъдат добър индикатор за привлекателност, има и други променливи в играта. Повярвайте ми, някои от най-привлекателните ми приятели не се справят толкова добре, когато става въпрос за комплименти, и е огромна изненада за всеки друг да чуе това.

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

„Там, където е текло вода, може пак да потече, но от чакане, ще ти е минала жаждата“ – Дора Габе

Хората са изненадани, когато им кажете, че се чувствате несигурен

Чувстваш ли несигурност? Няма нищо срамно в това, защото никой от нас не е на 100 процента уверен в себе си. Но това, което хората не очакват е, когато им кажете за това, те са изненадани и те питат „не знаеш ли, че си красив“? Всъщност е много често хората да мислят, че привлекателните мъже имат огромно самочувствие и его. Ако хората често се шокират, когато споменавате несигурността си, това е огромен подарък, че сте по-привлекателни, отколкото си мислите!

 Да прекарате няколко месеца без да излизате или да видите някого е много за вас

Вие сте привлекателен човек, така че няма да сте необвързан дълго, ако не искате. Голям знак, че всъщност сте много привлекателен е, когато няколко месеца без какъвто и да е партньор са много за вас.

Виждате ли, непривлекателните хора могат да изкарат месеци или дори години, без да излизат с никого, и това не е нарочно! Така че, ако това ви звучи лудо, най-вероятно сте привлекателен мъж.

Старата любов ръжда не хваща – но не избледнява ли с времето

Жените  се опитват да ви впечатлят

Това е най-големият знак, че сте привлекателни: хората се опитват да ви впечатлят. Можете да се чувствате уверени в себе си, когато знаете, че другите искат да ви впечатлят със собствените си способности и добри страни. Ако една жена се опитва да ви впечатли, тя ще направи всичко възможно, за да се опита да хване окото ви.

Това включва обличане, по-активност в социалните медии и т.н. Същото важи и за мъжете!

Хората се заяждат с вас

Това е един от най-странните признаци, че сте привлекателен мъж! Всички ви завиждат за добрия ви външен вид, така че може да се опитат да „изравнят кантара“, като ви свалят или се заяждат с вас. Да, това може да звучи странно, но е истина! Особено когато хората, които се заяждат с теб, винаги са по-малко привлекателни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Не давай любовта си там, където не я искат. Болезнено и безсмислено е

Жените харесват мъже, които имат ценности и държат на думата си

Ако обичаш някого – пусни го! Ако си принадлежите – ще намерите път един към друг

Tagged , , , , , , , ,
на горе