„Там, където е текло вода, може пак да потече, но от чакане, ще ти е минала жаждата“ – Дора Габе

„Там, където е текло вода, може пак да потече, но от чакане, ще ти е минала жаждата“ - Дора Габе
Любов и партньорство

„Там, където е текло вода, може пак да потече, но от чакане, ще ти е минала жаждата“ – Дора Габе

Да, мила. Понякога животът е доста непредсказуем. Толкова странен, че дори те събира отново с хора, за които си си мислила, че никога повече няма да видиш. А какво остава да бъдеш с тях. Но какво се казва „очаквай неочакваното“ и току виж, тъкмо си забравила вече бившия си, за който си си изплака сълзите, той те потърси отново.

Може би това ще ти дойде като гръм от ясно небе, може би ще се зарадваш или натъжиш. Изборът дали ще го приемеш обратно в живота си е изцяло твой. Но бъди внимателна, мила. Веднъж прочетена, книгата има един и същи край.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че бившият ти ще се върне отново при теб

Той все прекарва време с приятелите ти

Ако бившият ти все още прекарва време с приятелите ти, това е знак, че иска да се съберете отново. В края на краищата, ако той ги избягва от месеци, това е ясен знак, че иска да приключи всякакви отношения с теб и не желае да има контакт с нищо, което ви свързва и което да му напомня за теб.

Вашата раздяла е била повлияна от моментна емоция

Много хора се разделят в по време на спор, когато са ядосани и разочаровани един от друг, и това е добре. Всъщност не е необичайно и двете страни да казват неща, които не мислят, когато се чувстват наранени или ядосани. Защо казваме, че е добре? Защото гневът отшумява, след което съзнанието става чисто и отново може да мислим рационално. И осъзнаваме, че сме се повлияли от емоциите и сме допуснали грешка, която все още може и да се поправи.

Така че ако той отново те потърси и се опита да ти даде обяснение за поведението си и цялата ситуацията, която е допринесла за вашата раздяла, най-доброто, което може да направиш е да го изслушаш внимателно. Точно в този момент няма място за гордост, инат и подобни чувства и емоции. Ако искаш да си с този човек се опитай да го разбереш.

Прости му  и му дай още един шанс. Всеки един от нас греши и това е факт. Няма значение от колко време се познавате, винаги има още какво да научим за отсрещния човек. Никой не е съвършен, а гневът е наш опасен враг, който би могъл да разруши и най-неразрушимите и здрави отношения. Бъдете умни и помнете, че в този живот, за да сте щастливи не трябва да робувате на егото и на гордостта. Защото те не ви прегръщат нощем и ги няма, когато ви е трудно.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ И ВЪЛНУВАЩИ ТЕМИ: 

Истинският мъж прави и невъзможното, за да задържи жената, която обича

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Доверието е в основата на здравата връзка. Изгубите ли го – и любовта няма да ви спаси

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе