Жените харесват мъже, които имат ценности и държат на думата си

Жените харесват мъже, които имат ценности и държат на думата си
Любов и партньорство

Жените харесват мъже, които имат ценности и държат на думата си

Жените харесват мъже, които имат ценности и държат на думата си. Някои мъже имат грешна представа за това, което жените искат от един мъж. Това, което те вярват, че жените искат, и това, което нежния пол всъщност иска, понякога са две напълно различни неща.

Причината за това е, че много мъже вярват, че има определени привлекателни черти, които ще впечатлят жените, така че се държат по начин, който предполагат, че жените ще харесат. Всъщност това е точно това, което никоя жена не иска: някой, който действа по определен начин, за да получи нещо от нея.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Жените харесват мъже, които:

 Са изпълнени със страст

Да живееш живота си по начин, по който даваш най-доброто от себе си за всичко, което правиш, е това, което прави всеки момент ценен. Истинската страст се състои в това да покажете какво ви интересува, да имате цели и да работите за постигането им. Мъжът с ценности и убеждения е мъжът, който жените харесват.

Жените искат мъж, който изгражда живота, който иска да живее. Той знае какво иска за себе си и работи усилено, за да стане този, който иска да бъде. Той не го прави за някой друг – нито за обществото, нито за семейството си, нито за жените – той инвестира в себе си за себе си.

Струва точно нула лева и нула стотинки да бъдеш добър човек! Защо не опиташ?

По-добре сама, отколкото зле придружена Защото той никога няма да се промени

Уязвими

Уязвимостта е това, което те прави човек в очите на една жена. Когато един мъж е уязвим с една жена и показва своите искрени емоции и истинска личност, това изгражда емоционална връзка и доверие между тях.

Една жена е привлечена от мъж, който се държи като себе си през цялото време и не се опитва да бъде някой, който не е, за да я впечатли. Той е привлекателен, защото избира да остане автентичен с истинската си същност и се осмелява да го покаже. Способността да признава грешките си и да ги признае показва, че той се учи от грешките си и не се крие.

Да бъдеш уязвим изисква голяма сила и смелост, защото дава на другия човек силата да те нарани. Човек, който е честен за недостатъците си, ви дава силата да ги използвате и доверието да не го правите и това го прави привлекателен.

Спокойно, мила! Понякога има причина, за да бъдеш сама

С мъжа трябва да ми е хубаво. Лошо мога и сама да живея! – Мерилин Монро

Имат чувство за хумор

Защо доброто чувство за хумор се смята за толкова привлекателна черта у един мъж? Причината е, че когато един човек е забавен, това говори много неща за него.

Това показва неговата интелигентност: правенето на една наистина забавна шега изисква мозък. Това показва, че той може да привлече вниманието и хората му обръщат внимание и го слушат да говори. Това показва неговите социални умения и го прави достъпен. Смешният човек е привлекателен човек.

Мъжът с чувство за хумор е много желан от жените поради друга важна причина, която не може да бъде пренебрегната: той кара жената да се смее. Да се смеем заедно е ценно преживяване. Облекчава стреса, прави връзката забавна и помага на хората да се свържат.

Мъж, който се преструва, че се забавлява с нещо, само за да разсмее една жена, няма да се откаже. Това е неискрено и една жена няма да реагира на това по начина, по който той иска. Вместо това, ако той ѝ разкаже виц, който смята, че е наистина забавен, тя ще го хареса.

Някои мъже вярват, че най-богатият човек, най-готиният пич или най-големият шеф ще бъде най-привлекателният и ще има своя избор от жени, от които да избира. В действителност мъжете са тези, които оценяват много повече тези неща – повечето жени искат истински мъж.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Успехът те чака, мила! Той е от другата страна на страховете ти

Мъжът е секси, когато мирише на мъж. На Сигурност. Увереност. Любов.

Един ден ще осъзнаеш, че изгуби най-хубавото нещо, което някога си имал – мен

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе