Спокойно, скъпа! Любимият мъж не може да бъде откраднат
Любов и партньорство

Спокойно, скъпа! Любимият мъж не може да бъде откраднат

Обичаш го. Имате щастлива връзка, която пазите и за която се грижите. Правите взаимни компромиси, не забравяте и значението на комуникацията за успешните отношения. Ти държиш на него. Той държи на теб. Обичате се. Уважавате се. Всичко върви повече от добре.

До този момент. До момента, в който не се появи тя. Жената, която не спира да прави опити да открадне този мъж от теб. Не забравяй едно мила – любимият мъж не може да бъде откраднат. А в противен случай, когато това стане – тази жена ти е направила услуга. Защото ако изневери на теб с нея, ще изневери и на нея с някоя друга. Съдба. Или просто мъже.

Представяме ти някои съвети, които ще ти помогнат, когато изпаднеш в подобна ситуация

Никога не се опитвай да бъде някоя друга

Ти си прекрасна, скъпа. Ти си специална. Ти си красива. И знаеш ли какво? Никой не е като теб. И точно това те прави уникална. Да се опиташ да бъдеш някой друг, само и само да те хареса той е толкова погрешно. Представа си нямаш колко много ще нараниш себе си, в опитите си да си изградиш чужд образ, който няма нищо общо с твоя.

И за какво? За да впечатлиш мъж, който е на път да ти изневери. Виж, ако той не държи на теб, ще го направи по всяко време и без да му мигне окото. Нито да му потрепне сърцето, че го е направил. Но знаеш ли какво? Така ще разбереш искреността в неговата любов. Понякога не знаеш от какъв по-лош късмет те е спасил лошият ти късмет, нали?

Отпусни се и разчитай на фактите, а не на слуховете

Добре, тя се опитва да съблазни мъжа ти, но наистина ли това би могло да те притесни? Ако връзката ви е стабилна и сте щастливи тогава, не мислим, че може това да се случи.

Ако се чудиш какво да правиш, когато друга жена преследва твоя мъж, първо се отпусни. Ключовото нещо, върху което трябва да се съсредоточиш, е връзката ти с него и връзката ти със себе си. Не можеш наистина да я спреш да флиртува. Но може да бъдеш сигурна, че той знае, че ти го обичаш и също знае, че тази жена би могла да разруши щастието ви ако го допусне, разбира се.

Преодолей проблема с несигурността. Малко повече увереност и самочувствие биха ти се отразили доста добре.

Не забравяй комуникацията

Общувай ясно с него. Ако твоят мъж е съблазнен от друга жена, която го преследва, той може да бъде изкушен, а може и да не бъде. Така или иначе, той вероятно се чувства малко неловко, виновен, изкушен или и трите.

Твоята работа е да не бързаш да се сърдиш, а да му заявиш откровено цялата тази ситуация как се отразява на теб. Кажи му, че не ревнуваш, но че имаш определени граници и ограничения и как нейното поведение е доста неприемливо. Накарай го да се постави на твое място.

Как би се почувствал ако някой красавец се опитва да те открадне от него? Със сигурност няма да остане доволен.  По какъв начин тя се опитва да го съблазни? Тя ли му изпраща съобщения? Да работи с него? Флиртува ли с него? Позволява ли си в твое присъствие да се държи неприлично? О, да, някои жени нямат нито съвест, нито задръжки.

Той как приема това?

Въпросът за това какво да правиш, когато друга жена преследва партньора ти, е да прецениш отношението му към ситуацията. Първо, тя ли го е започнала или той? Второ, как реагира той, когато го попиташ за нея? Потаен и обсебен ли е или явно не е нещо кой знае какво за него?

Готов ли е да прекъсне контакта, когато се изправиш срещу него, или казва, че ще го направи и след това продължава да флиртува с нея? Истината е, че бъдещето на връзката ви е в неговите ръце. И, мила, колкото и да се опитваш да го предпазиш, ако е решил да се отдаде, ще го направи. Неговото отношение и привличането му към нея е важното.

Не преследвай другата жена директно

Друг капан, който трябва да избегнеш, е да тръгнеш директно след другата жена. Не, не и не! Независимо дали става дума за прекомерни съобщения или физически контакт, изправянето срещу тази жена няма да ти помогне, но може да ти навреди.

Повярвай, колкото и да си смела или уравновесена, в мига, в който я видиш, ще вдигнеш такъв скандал, за който после много ще съжаляваш. А и струва ли си, скъпа? Да падаш на нечие ниво? Все пак тази жена няма ниво, след като посяга на нещо чуждо. Истината е, че не можеш да контролираш какво прави тя, нито какво прави той. Но ти имаш връзка с него и може да му кажеш за твоите притеснения и защо предпочиташ той да прекъсне контакта с другата жена. Виж, ако държи на теб, дори не би я погледнал повече.

Къде е любовта и предаността?

По-близо, отколкото си мислиш. Или пък не? Ако връзката ви не е стабилна или преминавате пред труден период, в който сте отчуждени един от друг, може би тази жена ще довърши започнатото от вас.

Това те кара да се страхуваш, че ще загубиш своя човек и не си сигурни как да реагираш.  Да не правиш нищо не изглежда като опция, но прекаленото притеснение също изглежда е предопределено да има обратен ефект. Единственото, което може да сториш е да му споделиш как се чувстваш. Картите са в неговите ръце. Връзката ви също.

Tagged , , , , , ,
на горе