И най-влюбената и вярна жена се уморява да прощава на мъжа, който не я цени

И най-влюбената и вярна жена се уморява да прощава на мъжа, който не я цени
Любов и партньорство

И най-влюбената и вярна жена се уморява да прощава на мъжа, който не я цени

Не я ядосвай, човече. Недей. Грижи се за нея. Обичай я с цялото си сърце и с цялата си душа. Та тя е най-големия подарък от Бог. Тя дойде и даде смисъл на живота ти. Тя е тази, която те обича повече от всеки друг. Единственият човек, който искрено ти мисли доброто. Тя е тази, която иска да си щастлив. И прави всичко възможно, за да те направи такъв.

Да, когато си във връзка не означава, че отношенията ви ще бъдат перфектни. Ще се карате много пъти и за всякакви неща, но важното е всеки път да си прощавате. И да се стараете да изградите хармонична връзка, която да ви носи повече приятни емоции и да бъде ползотворна за личностното ви израстване и самоусъвършенстване. Любовта поражда любов.

Ето какво да направиш, когато ядосаш приятелката си

Извини ѝ се

Да кажеш „Съжалявам“ винаги е добър начин като за начало. Може би всички гледат на този израз като на клише, но наистина означава много, когато идва директно от душата ти. Повърхностното „Съжалявам“ би влошило още повече ситуацията – всъщност отдели време да помислиш какво си направил нередно и сподели на нея това, което чувстваш.

Това не само ще я накара да се почувства чута и разбрана, но също така ще ти помогне да разбереш къде си сгрешил, за да избегнеш отново същата грешка. Защото дори и най-влюбената жена се уморява да прощава.

Признайте моментите, в които си виновен

Ако се чудиш какво да правиш, когато приятелката ти е разстроена, тогава първата стъпка е да поемеш отговорност за собствените си действия.

Признаването, че грешиш, може да бъде трудно, но това е важна стъпка за възстановяване на връзката ви. Освен това, по този начин ще покажеш на приятелката си, че поемаш отговорност за действията си и сериозно искаш да направиш всичко възможно, за да подобриш комуникацията помежду ви.

Когато признаеш, че си виновен, позволяваш на приятелката си да види, че си човек и че правиш грешки като всички останали. Това може да помогне да ти прости по-лесно.

Опитай се да промениш поведението си

Ако приятелката ти е ядосана, един от начините да успокоиш ситуацията е като промениш поведението си. Важно е да запомните, че да я успокоиш не означава, че ще разрешиш проблема, който е очевидно на по-дълбоко ниво.  Става дума просто за създаване на емоционална безопасност, за да се гарантира, че и двамата не сте в опасност да се нараните един друг.

Знаем, че е трудно да промениш част от себе си или изцяло себе си. Но ако наистина поведението ти я наранява и ти осъзнаваш това, единственият начин да спасиш връзката ви е като се промениш. А трябва силно да обичаш, за да го направиш.

Покажи на приятелката си, че съжаляваш, че я разстрои

Едно е да се извиниш, когато приятелката ти е ядосана, друго е да ѝ покажеш, че съжаляваш.  Защо не помислиш за почивка, някъде далеч от всичко и всички. Това е уникален начин да възстановите отношенията си и кой знае, може би след това чувствата ви ще бъдат още по-силни, а страстта по-голяма.

Подхождай винаги с мир и любов. На лошото – отвръщай с добро. И помни, това е твоето момиче и трябва много да си пазиш. Много. Подари ѝ красив букет от любимите цветя, бонбони, вкусна вечеря. Но не забравяй най-важното – отношението към жената е ключът към нейното сърце.

Никога не се отвръщай, когато си имаш работа с ядосана приятелка

Би било лесно просто да се пребориш и да влезеш в голям спор с приятелката си. Освен това твоята приятелка така или иначе се ядосва на всичко, нали?

Ето един съвет от нас: дори ако приятелката ти винаги е ядосана, да  отвърнеш със същото е най-грешното нещо, което може да направиш. Никога не наливай масло в огъня. Особено ако ти си причината за нейният гняв. Постъпи като истински джентълмен, поеми и признай вината си и се опитай да я успокоиш.

Време е за лично пространство

Може би е време за почивка. За вас двамата.Кажи ѝ, че се нуждаете от време, за да преосмислите случващото се между вас. Повярвай, така е в пъти по-добре от това да продължавате да бъдете заедно и да се карате всеки ден.  Времето, прекарано далеч един от друг ще ви помогне да осъзнаете вашето поведение, реакции и нещата, които ви дразнят.

Може би източникът на скандалите ще се окаже съвсем различен от този, който сте очаквали да бъде. Не забравяй, че пространството е добро не само за нейното психично здраве, но и за твоето.

Когато си в средата на спор, може да е трудно да мислиш ясно и да вземаш рационални решения. От уважение се отнасяй към нея с мълчание, като ограничиш също за известно време телефонните обаждания и реакциите в социалните мрежи.

Помисли за идеи, които се подсилят любовта

Да имаш ядосана приятелка може да бъде наистина обезсърчително, особено ако не знаеш как да реагираш правилно. Ключът е да запомниш, че нейният гняв не винаги е насочен към теб. Понякога в живота се случват неща, които могат да накарат емоциите в нея да надделеят и да нарани тези хора, които обича най-много.

Дори ако приятелката ти те ядоса, поради това или дори когато ти е ядосана без причина, все пак би искал да изразиш любовта си към нея, нали? Ако не знаеш какво да кажеш, за да се помирите с не и за да я накараш да се почувства обичана и ценена, просто я изслушай. Ще се почувства по-добре, ако успее да ти сподели как се чувства и какво я тормози.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе