Разводът има и положителна страна и след него можеш да бъдеш щастлива и свободна

Разводът има и положителна страна и след него можеш да бъдеш щастлива и свободна
Любов и партньорство

Разводът има и положителна страна и след него можеш да бъдеш щастлива и свободна

Разводът – трагичната развръзка, която понякога се оказва единственото спасение от нещастието.  Едва ли има човек на този свят, който да го обича, но в крайна сметка понякога е наложителен и неизбежен. Истината е, че разводът има и положителна страна и можеш да бъдеш щастлива и свободна.

Дами, не се страхувайте от него. В крайна сметка човек цял един живот се учи и пак не му стига, за да се превърне в съвършено същество, което винаги взема правилните решения и никога не греши. Бъдете положително настроени и помнете, че когато не сте един за друг с вашия съпруг, може би разводът е единственото логично решение, а и двамата имате нужда да намерите щастието поотделно.

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на разводът

Намаля времето, което ти е отделял

Това е добра отправна точка и е определена като най-сигурният знак, че един мъж иска да се раздели със своята партньорка. Отделя ти възможно най-малко от времето си. Говорете с него рядко, игнорира вашите съобщения и обаждания и казва, че е  твърде зает в момента.  Комуникацията трябва в крайна сметка да рухне, ако искате да се отдалечите един от друг.

Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него

Той се опитва да впечатли друга жена, докато е с теб. Ето как да научиш истината

Критикува ви винаги, когато има възможност

Може би не е от най-правилните неща, които някога сте правили, но ако наистина искате да разберете какво иска вашия съпруг от вас трябва да бъдете реалист.  Ако  вече не издържате с този мъж и критиките му към вас, то е време да му зададете директно въпроса защо се държи по този начин.

Само така  ще разберете истината и ще почувствате малко повече свобода и облекчение, дори и да ви заболи ако отговорът е отрицателен. Мъжете не понасят чуждото мнението, дори и става въпрос за собствената му съпруга. Те обичат да живеят живота си според техните правила и не позволяват чужда намеса.

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Разводът е безвъзвратна стъпка, която трябва да е добре обмислена

Време е за истината

Ако все пак нито един от изброените начини не е достатъчно доказателство за неговото желание и все още сте с този мъж, но психически и емоционално не може да понесете повече съвместен живот, то време е да сложите картите на масата и да кажете истината в очите.

Не се страхувайте и споделете всичко, което чувствате. Бъдете директни и кажете, че имате чувството, че той иска да се раздели с вас. Имате право да живеете щастливо, а животът с токсичен партньор е истински кошмар, от който трябва да се събудите. Приемете истината и запомнете, че тя боли веднъж, а сладникавите лъжи са много по-опасни от нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Уважението: Най-важното условие за щастлива връзка

Комуникацията е ключът към успешната и здрава връзка

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе