Утре е 8-ми март: Как да го направим незабравим за любимата жена

незабравим 8-ми март
Любов и партньорство

Утре е 8-ми март: Как да го направим незабравим за любимата жена

8-ми март е един от малцината празници, които обединяват минало и настояще. За него не можем да кажем „преди и след демокрацията“ и вероятно причината за това е, че е фокусиран върху непреходното – красотата, любовта и всеотдайността на жената и нейните многолики роли в живота. Да бъде майка, подкрепяща любима, специалист в работата, всеотдайна за семейството, грижовна, вълнуваща, вдъхновяваща, невероятна, приказна… Да бъде всичко.

Такива сме си ние, българските жени. Господа, по-често ни го признавайте, защото това ни дава сили да продължим да бъдем още по-очарователни за вас.

Как да подготвите един незабравим 8-ми март за своята любима жена?

Станете преди нея

Събудете се рано, така че, да имате възможността да я събудите от шумоленето на красив букет цветя, ароматът на кафе, вашата целувка и най-нежното „добро утро“, на което сте способни. Не забравяйте за закуската –  това, което тя обича най-много. Нека денят й бъде специален още от сутринта. Дори и след това нещата да следват обичайния си ритъм и да нямате възможността да направите нищо друго по-специално, този чудесен старт на деня ще бъде нейното вдъхновение за целия ден. И повярвайте, няма да забрави тази сутрин никога.

Билет към света на красотата

Това е идея, която ще допадне на всяка дама. Няма жена, която да не се развълнува от факта, че нейният любим иска да я зарадва с разкрасителна процедура. Бихте могли да резервирате час за някоя от многобройните спа изненади – масаж, маникюр, модна прическа или нещо друго. Дори и да не успеете да уредите час за същия ден, достатъчно е да обявите този оригинален подарък и вашата половинка да го получи в удобно за нея време няколко дни след това. Ефектът няма да е много по-различен, дори още по-добре, защото ще й осигурите време да се организира и подготви.

Малко време за забавления

В този случай всичко зависи отново от бюджета, но по принцип има много възможности. Например, разходка с балон с горещ въздух. Екстремно и вълнуващо.

Романтичен обяд на необичайно място

Ако ви харесва идеята да изненадате вашата половинка със специален обяд на някое романтично място, непременно я реализирайте. Това може да бъде някое заведение, което сте посещавали в самото начало на връзката ви, някое друго място, което би й харесало или просто пикник на открито, сред природата. Последното е малко по-трудно за реализация, особено, ако дамата работи, но винаги можете да видоизменяте изненадата, според конкретната ситуация. Важното е да сте само двамата и да е нещо, което е извън рутината на ежедневието. За да се помни дълго!

Спа за двама

Може да посрещнете вашата половинка след работа и да я заведете на джакузи, сауна или някое друго подобно място, според нейния вкус. Обявете още от сутринта, че ще я посрещнете след края на работния ден, за да си получи изненадата за празника. Така ще я накарате да се вълнува цял ден и да очаква с нетърпение какво ще се случи. Положителният емоционален заряд е гарантиран, а вие печелите точка след точка.

Кутия бонбони с бижу вътре

Изненадата трябва да е елемент от всеки празник. Ако сте избрали някакво красиво бижу – гривна, обеци, пръстен, колие или каквото и да било друго, може да го скриете в кутия бонбони или друго от този сорт. След като я отвори, вашата дама ще бъде изненадана втори път, още по-приятно. Със сигурност усилието ще бъде оценено.

Вечер само за двама

Няма значение дали ще  прекарате у дома, в уютна хижа с камина или на друго място. Достатъчно е да изберете няколко декоративни романтични елемента, като розови листенца, ароматни свещи и романтична музика, за да се превърне вечерта в незабравимо преживяване. Забавно и трогателно. А финалният подарък ще поднесете в леглото – изборът му е изцяло във вашите ръце. Само напомняме, че експериментите са солта на живота.

Можете да превърнете този Осми март в нещо много специално, дори и без да влагате много средства, само любов и уважение!

Tagged , , ,
на горе