обувки за първа среща
Мода Любов и партньорство

Как да изберем подходящите обувки за първа среща?

Обувките са най-важната част от един аутфит. С това ще се съгласят 90% от жените днес. Дамите подхождат с изключително внимание към избора на обувки, а много често дори става така, че подбират дрехите си по първоначално нарочения чифт високи токчета или любимите бели кецове.

Но, когато говорим за обувки за първа среща, нещата стават сякаш още по-сложни. Тук изборът за обувки се превръща в истинска главоблъсканица. Ако сте съгласни с това, останете с нас и вижте какви съвети имаме да ви споделим. Те, категорично, ще ви помогнат в избора на идеалния чифт обувки за първа среща.

Стилът се избира според мястото

Това е правило, което вероятно, така или иначе следвате. Когато сме в очакване на първата среща обаче сякаш забравяме за всички правила. В стремежа си да изглеждаме неотразимо обаче рискуваме да завършим с доста нелепа визия. Така че, ако на първа среща вашият избраник ви е поканил на разходка в парка, забравете за високите токчета и при възможност дори си избийте от главата и платформите.

Не забравяйте, че мъжът няма да ви гледа в обувките

Това обаче не означава, че трябва да пренебрегнете тази важна задача от избора на идеалната визия. Идеята тук е да следвате правилото на доброто съчетание. Заложете на красиви, но не твърде крещящи обувки. Те не трябва да изпъкват, а да подчертават цялостната ви визия. Нека той ви гледа в очите, а не в краката!

Изобщо, ама изобщо не подценявайте фактора удобство

Ако не искате първата ви среща да бъде увенчана с провал, най-добре е да оставите твърде тесните и елегантни обувки за друг повод. Това е онзи чифт, който сте купили, въпреки че добре осъзнавате колко ви е некомфортен и колко много ви стиска. Ако се появите с тези обувки на първа среща, няма да можете да се отпуснете и ще мислите единствено и само как да се приберете и просто да ги събуете, вместо да се насладите на момента.

Tagged , ,
на горе