Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии

Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии
Астрология

Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии

Таро прогноза за 8-14 май. На 7 май Венера ще премине в емоционалния и интуитивен знак Рак. Този транзит ще продължи до 5 юни и ще създаде уютна стабилна атмосфера за взаимоотношения и искрени разговори.

Според астролозите някои зодии ще изпитват желание да откъснат мислите си от външния свят и да прекарват време само със семейството и партньора си. Таро прогноза за 8-14 май разказва повече за това на кого ще донесе любовни приключения и на кого съдбовни срещи.

Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии

Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии

 

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Карта Таро: Три жезли

Не планирайте нищо. Всичко започва да върви в правилната посока. Таро прогноза за 8-14 май показва, че животът ви ще бъде изпълнен с неочаквани и удивителни събития. Трите жезли показват, че идва невероятна възможност, изобилие и трябва да сте готови за промяна, която ще ви донесе щастливи дни.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Карта Таро: Девет чаши

Време е да си пожелаете нещо от сърце- едно за двама. Таро прогноза за 8-14 май ви прогнозира, че това е вашият прозорец на възможност да обедините сили, да създадете общи цели или визия за вашето бъдеще и да се обедините, за да го реализирате. Деветката чаши показва реализацията на целите. Ще постигнете успех, стига да го желаете от сърце.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Карта Таро: Обесеният човек

Използвайте този сезон на Венера в Рак, за да зададете на партньора си въпроси, които никога преди не са задавани. Таро прогноза 8-14 май ви съветва – опитайте се да разберете противоположната гледна точка, ценности или възгледи за живота по неговия начин. Разговорът ще помогне за развитието на връзката ви по възможно най-добрия начин. След него ви очаква щастлив период, за които дори и не сте подозирали.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Карта Таро: Смъртта

Не се страхувай. Таро картата- Смъртта не е това, което си помислихте, а краят на лош период за вас. Таро прогноза за 8-14 май ви показва,че ще имате обновление, прераждане, освобождение. Нещо ще изчезне и ще свърши само за да се появи нещо по-добро. Не се вкопчвайте в старото. Трябва да се излекувате от минали наранявания.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Карта Таро: Асо мечове

Таро прогноза за 8-14 май вещае, че ви очаква грандиозен съдбовен разговор, който ще промени много в отношенията ви към любими значим за вас човек. Асото мечове показва, че с истина и искреност ще спасите чувствата.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Карта Таро: Пет монети

Таро прогноза за 8-14 май ви моли да оставите травматичните взаимоотношения зад гърба си и да продължите напред без тежък багаж. Това е най-доброто решение за вас за напред. Трябва да намерите начини да се излекувате.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Карта Таро: Три чаши

Пригответе се за купон и празнуване с любимия човек. Таро прогноза за 8-14 май, ви кани да се отпуснете, да си сложите усмивката и да се насладите на приятно преживяване. Отидете на пътуване, организирайте среща, резервирайте ваканция и направете всичко, което ви прави щастливи. Внесете нова радост и забавление във вашата връзка.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Карта Таро: Пет меча

В личния живот се задава малка буря. Таро прогноза за 8-14 май ви съветва да не го превръщайте в бушуваща буря с груби думи и обвинения. Не наливайте масло в огъня. След това се фокусирайте върху намирането на решение на първопричината. И всичко ще се изглади. Не е срамно и да потърсите помощ от професионалист.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Карта Таро: Глупак/шут

Време е да започнете отначало, да обърнете страницата, да намерите нов път, това ви съветва Таро прогноза за 8-14 май. Глупакът е покровител на новото начало. Нещата винаги се променят, но това са промени, с които ще сте съгласни и ще ви внесат хармония и уют.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Карта Таро: Страница с монети

Страница с монети е учебна карта. Можете да постигнете нещо важно, ако отделите време за образование и самоусъвършенстване, това посочва Таро прогноза за 8-14 май. Картите препоръчват да се развивате заедно с партньор: запишете се за интересни курсове, отидете на лекции, отидете на екскурзия или пътуване.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Карта Таро: Асо купи

Ще имате късмет според Таро прогноза за 8-14 май. Асото купи е основната любовна карта. Без значение колко трудна е ситуацията в личния ви живот сега, всичко ще се оправи много скоро. Промените ще бъдат невероятни: това може да бъде предложение за брак, новина за ново попълнение в семейството, годеж, брак или съдбовно запознанство.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Карта Таро: Седем монети

Чувствате се спокойни и щастливи, но ще трябва да преминете през важни промени в отношенията. Седемте монети е карта на обновление и трансформация. Бъдете отворени за промени и подобрения. Според Таро прогноза за 8-14 май ще настъпи период на още по хармонични отношения между вас и любимия ви човек.

infomax-logo-50-15-HW Комшия откри съкровище, скрито преди най-малко 1700 години

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе