КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии

КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии
Астрология

КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии

Четири зодиакални знака ще имат огромно щастие през новата седмица 8-14 май и голям къмет в любовта. Време е да разберем към кого ще бъде особено благосклонна съдбата през новата седмица 8-14 май.

КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Вижте кои зодии ще са благословени с късмет в любовта през новата седмица 8-14 май

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Това е късмет: тази седмица Овните ще имат приятна изненада в любовната сфера. Независимо дали имате сродна душа сега или не, няма значение – така или иначе ще получите някаква приятна изненада. Това ще се случи към края на новата седмица 8-14 май, така че не се обезсърчавайте, ако делничните изненади ви подминат. Изчакайте уикенда!

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Раците през новата седмица 8-14 май ги очаква голям късмет в любовта. Те ще получат любовни послания и кореспонденция. Ще получите много романтични съобщения и ще започнете активно да общувате с няколко души наведнъж. Но изборът между тях ще бъде много, много труден. Настройте се на факта, че трябва да поговорите сериозно с онези, на които отказвате. Но си заслужава, наистина!

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв, късмет в любовта през новата седмица 8-14 май ще бъде невероятен. Мнозина няма да повярват, че имате суперсили, които да ви помогнат да се измъкнете толкова умело и да извлечете ползи за себе си дори в най-трудните и противоречиви ситуации 😎 Все пак ви съветваме да увеличите процента на късмет и не с помощта на някакви утвърждения, а с помощта на аксесоа.

В крайна сметка вие заслужавате подарък за себе си. Един от камъните, които се считат за камък на късмета и любовта за Лъва, се нарича топаз. Така че вдигнете краката си и бягайте към най-близкия магазин за бижута! Искаме през новата седмица 8-14 май да блестиш по-ярко от камъка на пръстена ти

Топазът се счита за силен талисман за Лъв, така че ако отдавна сте мечтали да си купите нов пръстен, предлагаме да спрете на варианти за бижута с това камъче. То не само ще допълни външния ви вид, но и ще увеличи нивото ви на късмет в любовта

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Дева, виепросто ще бъдете покрит от вълна от лава на късмет в любовта през новата седмица 8-14 май. Срещи в уютни кафенета, комплименти, искрени разговори – това ви очаква през следващите седем дни. Не се предвиждат неприятни изненади, а само любов и интересни запознанства. Звездите обикновено благославят Девата днес във всички области, така че не се срамувайте и го използвайте

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Рибите също трябва да се подготвят за приятни изненади и късмет в любовта презновата седмица. Най-накрая ще научите новината, която дори не сте се надявали да получите. И от този момент ще започне бяла ивица, чиято продължителност зависи само от вас. Изглежда, че опитите да се визуализира желаното най-накрая са дали плод. И трябва да го използвате! Подаръците от звездите ще започнат да валят неочаквано, така че се опитайте да не губите разсъдака си, за да използвате всяка възможност максимално.

infomax-logo-50-15-HW Валерия отсвири Ергена заради чувствата на добитъка

infomax-logo-50-15-HW Андреа посегна на гърдите си

КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 8-14 май за 4 зодии

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе