Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо
Интересно

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Ергенът – След поредица от драматични събития и сърцераздирателни церемонии тази седмица мениджърът по продажбите на автомобили Боряна Лекова, фолк певицата Джиа и шампионката по карате Айлин Бобева напуснаха завинаги най-романтичното риалити предаване, излъчвано някога у нас, „Ергенът“.

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала е все по близо

Любовната надпревара за сърцето на Евгени Генчев навлиза в драматична решителна фаза, коя от шесте претендентки ще получи официална покана от световноизвестния виртуоз да задълбочат връзката си извън пределите на имението, зрителите ще разберат на големия финал, ще в ефира на bTV в четвъртък, 18 май. Повече информация научете от тук!

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо

В сряда зрителите станаха свидетели на неочакваното завръщане на Айлин, която миналата седмица не получи роза от Евгени и трябваше да напусне имението на любовта завинаги, както е по правилата на шоуто. Шампионът по карате обаче решава да проведе последен разговор с пианистката и изрично бе готова да се откаже от себе си и да му докаже, че е влюбена. Какво се случи на срещата вижте тук!

Бляскавият „ерген“ описа действията и като най-висшата форма на мазохизъм и настоя, че няма да отстъпи:„Осъзнавам, че не е лесно! Благодаря ти наистина за тази смелост, която проявяваш! Показваш ми огромен потенциал с това, че преследваш сърцето си, но не е честно спрямо останалите – неуважително е към всичко това, което те са ми показали и продължават да го правят. Когато си затворил една страница, е нечестно да се отметнеш“, с което ясно показа, че шансове да оставане в шоуто Айлин няма.

Евгени изпрати Айлин, като й благодари за смелостта, с което приключи красивата й история в „Ергенът“.

Защо Евгени остана твърд, като скала и посочи вратата на Айлин

Музикантът избра да подари последното си цвете на Ирина по време на първата си церемония  тази седмица, разделяйки се с примамливата Джиа. „Беше много хубаво преживяване за мен и дано намериш любовта!“, бяха думите на поп фолк певицата, преди да се сбогува с Евгени и да напусне имението завинаги. Раздялата с Джия е емоционална за всички момичета в имението, но особено за Валерия, която осъзнава, че остава сама срещу другите претендентки.

На вчерашната церемония по награждаването виртуозът взе тежкото решение да се раздели с жена, с която е преживял истински чувствени емоции и вълнуващи приключения – Боряна. „Истината е, че видях най-голямото ти израстване тук. Горещо те призовавам никога да не позволяваш на никого да се възползва от голямата доброта, която имаш. Ти си голямо богатство!“, бяха последните думи на Евгени към нея преди „Аз“ Не очаквах това да се случи. Съжалявам, че напускам. Искам да продължа. Научих много уроци тук и съм толкова горда със себе си!“, сподели разплакана Боряна, явно разстроена от напускането. Разочарована просто няколко дни преди финала. Вижте подробности тук.

Боряна след напускането на Ергенът
източник на снимка: https://www.facebook.com/boryanalekova

Тази седмица претендентите за сърцето на Евгени се завръщат с ново вълнуващо предизвикателство да докажат коя е най-подходяща да напусне последна имението с него. Момичетата са помолени да напишат любовно писмо, за да изразят чувствата си, а най-искреното и красиво любовно стихотворение се оказва на Михаела, която получава специален комплимент от „Ергенът“ и успява да целуне устните му. Когато Валерия получава покана за самостоятелна романтична среща, Евгени я изненадва, като я отвежда от Турция на разходка на гръцкия остров Кос, където е прекарала детството си.

Какво ще се случи следващата седмица в Ергенът – ВИЖТЕ ТУК! 

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала е все по близо

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе