Родени между Козирог и Водолей (17 – 24 януари): Символ на мъдростта, знанието и мистерията

Родени между Козирог и Водолей (17 – 24 януари): Символ на мъдростта, знанието и мистерията
Астрология

Родени между Козирог и Водолей (17 – 24 януари): Символ на мъдростта, знанието и мистерията

Родени между Козирог и Водолей: Много точно описание на астролозите за всички родени в този преход, а периодът който посочват те, е 17 – 24 януари. Личности винаги стремящи се към успех и световно признание за постиженията си. Хора с пъстър характер!  

Родени между Козирог и Водолей (17 – 24 януари): Символ на мъдростта, знанието и мистерията Зодии и интериорен дизайн

infomax-logo-50-15-HW Какво правят 12-те знака на зодиака в древноегипетски храм?

Ето какво означава да сте родени между Козирог и Водолей, на границата между 17 24 януари

Може би няма по-несъвместима комбинация от Козирог и Водолей. Първият е известен със своята практичност, способността да стои здраво на краката си, да върви напред към успеха: креативен, предприемчив, чувствителен и горд. А вторите са леки, като свободен вятър, весели и общителни, засмени, безгрижни и обичащи целия свят. Как се съчетават тези два знака?

родени между козирог и водолей
родени между козирог и водолей

Родени между Козирог и Водолей

Хората родени между Козирог и Водолей са личности умеещи да живеят между два свята, опитвайки се да принадлежат еднакво и на двата: консервативни, но и ексцентрични, отговорни, но и бунтари, традиционалисти, но и не чак толкова.

Винаги стремящи се към успех и световно признание, но също така умело вървящи със собствено темпо, водени от необичайните си идеали. Ето защо, не бива да се учудват, ако останалите не вървят в тяхната посока. Страхотен ум, както за абстрактни идеи, така и за бизнес. Единственото нещо…? Вие сте доста хладнокръвни и резервирани. Вашите управители са Сатурн, представляващ старата генерация и Уран – бунтовникът! Вашите елементи са въздух и земя, непрекъснато пораждащи умни и ефективни идеи.

В повечето случаи тези хората родени между Козирог и Водолей не изразяват своите мисли и чувства, на външен вид са винаги весели, те умело прикриват обидата и истинските чувства, които вътрешно изпитват. Те са целенасочени и много ефективни, интересно и забавно е да бъдете с тях, но те няма да дадат собствеността си (както материална, така и интелектуална) на никого. Начетени, интересни, тези хора привличат като магнит и никога не страдат от липса на хора около себе си.

Хората родени в периода между 17 и 24 януари са личности с развито творческо мислене и абстрактни идеи.  

Спокойно може да се каже, че тези хора са символ на мъдростта и знанието, на всичко тайно и мистично. Покровителствани от Вселената.

Личности, които се възприемат от мнозина като непредсказуеми и трудни за разбиране или като мистерия, която трябва да бъде разгадана. Често ги смятат за пророци или носители на информация, недостъпна за повечето хора. Силно свързани със информационен поток, от който черпят знания.

Въпреки това, колкото повече научава представителят на този преход, толкова по-голяма отговорност носи, толкова повече съдбата доминира в живота му. За него е важно да се научи как да измерва желанието си да знае всичко с реалните нужди и възможности, тъй като обемът на натрупаните знания може да бъде и трудно поносимо бреме.

И двата знака се управляват от едни и същи планети – Сатурн и Уран, които имат по-силно влияние върху мъжете родени между Козирог и Водолей. Умственото им възприятие за външния свят е отдалечено, донякъде отделено от ежедневието. Това са независими, оригинални и ексцентрични личности, винаги знаещи как да изненадат останалите, винаги привличащи вниманието към себе си. Тези хора имат творческо мислене и доста нестандартни възгледи, които като правило изпреварват времето си и затова не се споделят от всички.

Те живеят едновременно, така да се каже, в бъдещето и миналото, извън настоящето. Мислят от гледна точка на идеи и идеали, разчитайки в същото време на техния мироглед, който вече е формиран в доста ранна възраст, и на мъдростта на вековете, опита от миналото.

Неразбирането от другите на техните действия и намерения обикновено води до факта, че се оттеглят в себе си, може да станат мрачни или да поставят студена маска на безразличие, предпочитайки да останат сами с мислите си.

родени между козирог и водолей
Родени между козирог и водолей

Хората родени между Козирог и Водолей са силни и в същото време ексцентрични и уникални.

Дръзки, лидери, които  упорито вярват, че има само един правилен път – техният. Това може да се разбере, само ако сте родени в прехода между съзвездията Козирог и Водолей. Можете да разрешите всеки проблем. В същото време решителните и умни лидери са в състояние да преместят всички граници (дори собствените си), за да могат да работят още по-добре. Победата е единствената им възможност, а лоялността към тяхната кауза и упоритостта прави такива хора просто неустоими.

Родени между Везни и Скорпион (18 – 25 октомври): Силни и отлични лидери, които знаят как да сбъдват мечти

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември): Ревностни и огнени защитници на справедливостта

Родени между Стрелец и Козирог (18 – 25 декември): Хора способни да променят света

Tagged , , ,
на горе