Родени между Везни и Скорпион (18 – 25 октомври): Силни и отлични лидери, които знаят как да сбъдват мечти

родени между Везни и Скорпион
Астрология

Родени между Везни и Скорпион (18 – 25 октомври): Силни и отлични лидери, които знаят как да сбъдват мечти

Родени между Везни и Скорпион – много точно описание на астролозите за всички родени на границата, а периодът който посочват те, е 18 – 25 октомври. Какво се случва, когато 2 магнетични енергии се съберат в едно място? Щом сте родени между Везни и Скорпион вие сте управлявани от двете планети на страстта Венера и Плутон, което е съвкупност от повишена енергия оказваща ефект върху интимните отношения.   

Ето какво значи да сте родени между Везни и Скорпион, на границата между 18 – 25 октомври

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията?

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Тези хора притежават дискретността на Везните и задълбочеността на Скорпиона. Те са сила, с която всеки трябва да се съобразяват. Те имат толкова силна и утвърдена личност, че трябва да внимават да не станат прекалено амбицирани, което да ги подтиква да настояват само на своето.

родени между Везни и Скорпион

Везните се управляват от интелекта, докато Скорпионът се управлява от силни и дълбоки емоции. 

Преходът между двете зодии, cимвoлизиpa тъpceнeтo нa красотата, както у хората, така и във всичко наоколо. Интелигентността и повишената емоционалност, вътрешната сила и зашеметяващата енергия, която излъчват правят хората, празнуващи рожден ден между 18 и 25 октомври, особено привлекателни за другите и силно желани от противоположния пол.

Перфектната преценка и решителност им позволяват да постигнат целите си. Те са много взискателни към себе си и към другите, често емоциите имат предимство пред разума, но представителите на родените между Везни и Скорпион успяват бързо да се овладеят. Това са хора на изкуството, действието, активността, винаги стремящи се напред към целта.

Освен това понякога е трудно за другите да се справят с тяхната висока интелигентност, увереност, закачливост и привлекателност.

Тези хора са олицетворение на справедливостта и възмездието, според постъпките.

В зоната на своето влияние съчетават стремящия се към баланс въздушен елемент на зодия Везни с водния елемент на интензивния Скорпион. В резултат на такъв синтез на елементите възниква дисбаланс в интелектуалната сфера, причинен от излишък от чувства, породени от страстите на Скорпиона, поради което им е по-трудно да поддържат баланс.

Родени между Везни и Скорпион са истински търсачи, поради влиянието на естественото любопитство на Везните съчетано с желанието на Скорпиона да намери истината. Те не могат да живеят без истината и затова са готови да положат всички усилия, за да разберат това, което търсят.

Търсачите почти винаги намират начин да достигнат целта си или, както обичат да се изразяват, своята истина. Потенциалът на тези хора е огромен, само трябва много да се пазят да не попаднат в ограничението на мисленето. Естествената природа на търсачите може да бъде доста креативна, ако открият баланса между привързаност и любов.

родени между везни и скорпион

Родени между Везни и Скорпион: личен живот 

Личният им живот е пълен с любовни авантюри, пътят им е осеян с множество покорени сърца. Ярка харизма, импулсивност и вътрешна сила, тези качества ги правят респективни личности за тези, които общуват с тях. Но въпреки това, в отношенията си с другите те правят ясна разлика между чувственост и страст, основавайки отношенията си върху едното или другото.

Те могат да живеят много щастливо без суетенето си и дори като цяло тези хора не се нуждаят от никого наоколо. Поне това е впечатлението, което създават, когато хората забележат отношението и поведението им.

Хората родени между Везни и Скорпион копнеят за съвършенство, искат връзка, партньор, с когото да споделят всичко, някой, който да стои до тях в трудни моменти.

Хората родени в периодът 18 – 25 октомври са интелигентни ценители.  

Родените между Везни и Скорпион са много силни личности, особено ако успеят да постигнат баланс между интелектуалната и емоционалната страна на своята личност.

Много силни и обичливи и това ясно си личи в отношенията им.

Те винаги имат потребност да стигнат до дълбините на всяка ситуация и ще бъдат много по-щастливи, ако успеят да овладеят критикът в себе си и просто да се отпуснат.

infomax-logo-50-15-HW Какво правят 12-те знака на зодиака в древноегипетски храм?

Родени между Дева и Везни (19 – 25 септември):  Красиви хора, както вътрешно, така и външно

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Tagged , ,
на горе