Участници в „Игра на волята“ се сгодиха в Египет (Снимки)

Участници в Игра на волята се сгодиха в Египет (Снимки)
Интересно

Участници в „Игра на волята“ се сгодиха в Египет (Снимки)

Участници в „Игра на волята“ Валентин Минчев и Елия  се сгодиха в Египет в деня на нейния рожден ден.  „Валери беше скрил пръстена в куфара ни“, разкри русокосото момиче.

Участници в "Игра на волята" се сгодиха в Египет (Снимки)

  Оказа се, че Валентин се е подготвял за романтичното предложение цели два месеца.

Преди да стигне до плажа в екзотичния курорт Шарм Ел Шейх, Египет, тя трябвало да реши пъзел игра, достойна за „Играта на волята“.

Участници в „Игра на волята“ се сгодиха – предложението

Елия: През деня (също и мой рожден ден) Валентин беше подготвил игра със загадки, които трябваше да съберат код и отворят писмо. Намирах числата из целия ризорт и отворих писмото, на което пишеше час и място. Идея си нямах къде отивам.

Валентин: Часът настъпи. Слязох на плажа няколко минути преди да доведат Елия с червена лента на очите. Досега само си бях представял как ще изглежда обстановката, като бях гледал подобни клипове. Чак когато застанах пред голямото червено сърце държейки пръстена осъзнах, че всичко се случва.

Елия: Вързани очи, романтична музика, полъхът на вятъра и шумът на морето. Води ме мъж, държи ръката ми по стъпалата. Вървя със затворени очи към плажа, събувам токчетата и стъпвам по пясъка.

Валентин: Видях как Елия идва към мен, без да подозира какво ще се случи след броени секунди. Всичко друго вече е история…“, разказва цялата история за специалния ден Валентин.

 

Щастливата  годиница разказа след това:

„Всъщност и преди време, когато сме били на почивки, например във Виена, мислех, че може да ми направи предложение за брак. От известно време подозирах, че скоро ще го направи. Но точно за почивката ни в Египет най-малко предполагах. По принцип, каквито и изненади да прави винаги го хващам. Дори и най-странното нещо да ми подари, като портфейл или чанта, аз винаги имам предчувствие какво ще е, а и той понякога сам се издава. Но този път по никакъв начин не се издаде, не съм се и опитвала да го хвана“.

Вижте още интересни теми:

Брад Пит срещу Бен Афлек: Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят?

infomax-logo-50-15-HW Комшия откри съкровище, скрито преди най-малко 1700 години

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе