Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес
Интересно

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес, пишат световни медии. Актрисата, певица и бизнесдама – Дженифър Лопес има много таланти. И на 53 години тя може да се похвали с наистина перфектна фигура. Каква е тайната на Джей Ло?

В шоуто на Дрю Баримор съпругът й Бен Афлек открехна завесата и разказа подробно за диетата на Лопес. „Един от най-големите й таланти – казва той, е способността на Джен да яде каквото поиска. Нека ти кажа нещо, което ще те разстрои, става ли? Дженифър Лопес яде каквото иска: пица, бисквити, сладолед. Занимава се със спорт. И аз също. Но аз не се превръщам магически в 20-годишен, като нея“, признава Афлек.

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Дженифър Анистън говори за остаряването на 53: „Все още можем да процъфтяваме“

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Табута в диетата на Дженифър Лопес все пак има. Не е тайна, че важен компонент от нейния живот са ежедневните упражнения и правилното хранене. Да, но тренировките не са единственото нещо, което й помага да поддържа перфектната си форма. Тя има особен трепет към избора на храна. Захар и газирани напитки, чипс и крекери – всичко това няма да намерите в диетата на Джей Ло.

Както се оказва, има още два продукта, които Джен не яде поради лични предпочитания. Главният готвач на певицата Калвин Фернандес повдига завесата – според него, тя почти никога не яде сьомга и горски плодове.

„Знам, че Дженифър Лопес не обича сьомга. Ако сервирам на масата за всички, тогава за нея винаги готвя лаврак, камбала или треска. Тя не харесва текстурата и вкуса на сьомгата“, казва специалистът по блюдата на звездата.

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Любовта вдъхновява – Дженифър Лопес знае това като никой друг. Това обаче не е достатъчно, за да бъде на върха и на 53 години. В интервю за Us Weekly тя сподели своите лични тайни за красота. Както посочихме, важен компонент от живота на Джей Ло са ежедневните упражнения. От бърпи до кикбокс, да, силата на волята на певицата е невероятна. Въпреки това, според нея, физическите упражнения са не само гаранция за красива фигура, но и за добро психическо здраве.

Джен също призна, че преди това е „спала по три до пет часа на нощ“. Натрупаният стрес бил резултат от паническа атака, причинена от изтощение. Сега за нея е закон – ранно лягане и ставане в пет сутринта – тя не забравя за важността на тази рутина в ежедневието си.

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

„Имаше момент в живота ми, когато бях на снимачната площадка по цял ден и в студиото по цели нощи, а също така купонясвах през уикендите. Бях в началото на 20-те и си мислех, че съм непобедима. Това продължи, докато един ден целият натрупан стрес, съчетан с липсата на сън, ме застигна… След консултация с лекар, разбрах колко сериозни могат да бъдат последствията от пренебрегването на това, от което тялото ми се нуждае. Тук е мястото, където моето пътуване към здравословен начин на живот започна. То не е приключило и до днес“, казва Дженифър. Вижте повече информация тук.

Звездата наистина изглежда зашеметяващо с възрастта, но за всички е ясно, че зад тази визия стоят много труд, постоянство, упоритост, последователност и любов към себе си.

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе