Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят?

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят
Интересно

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят?

Връзката между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън от години тревожи феновете на британското кралско семейство. Въпреки че момичетата винаги са приятелски настроени и на обществени места, но се говори, че не се понасят. Феновете дори имат няколко теории защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят. Цялата истина за трудната им връзка вижте е в нашия материал!

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят?

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

Великолепна и на 55: Памела Андерсън говори за менопаузата и нейните съвети за красота

Когато Меган Маркъл започна да се „слива“ с британското кралско семейство, мнозина очакваха, че тя ще има страхотни отношения с Кейт Мидълтън. Така и беше. В началото отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл бяха благоприятни. След като се запознаха през януари 2017 г., те станаха приятелки, но бързо се превърнаха във врагове.

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън не се харесват? Анализираме няколко от най-популярните теории.

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят

Според много фенове връзката на Кейт и Меган не е започнала от конкуренция. Новата херцогиня привлече твърде много внимание към себе си и се превърна в модел за подражание, а на Кейт не и се хареса такова развитие на събитията, защото преди цялото внимание беше само към нея. Най-вече Маркъл често се държеше разкрепостено и предизвикателно, поради което Мидълтън не можеше да скрие недоволството си от нея.

Сватбен скандал

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят

На 19 май 2018 г. Меган Маркъл се омъжи за принц Хари и стана член на кралското семейство, но не всичко мина гладко. Тогава медиите съобщиха, че по време на подготовката за тържеството Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се скарали жестоко. Повод за това стана роклята на принцеса Шарлот, която беше шаферка на сватбата. Кейт искаше съвсем различно облекло за дъщеря си, но Меган не направи отстъпки.

Почти три години след инцидента, Меган разкри какво наистина се е случило, отричайки съобщенията, че е разплакала Кейт. Оказва се, че е имало кавга. Само самата булка плакала горчиво, защото не е получила необходимата подкрепа и разбиране от Мидълтън.

Расизъм

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят

През август 2019 г. вътрешен човек разкри, че Меган смята, че стандартите, определени от принцеса Кейт, са твърде високи. Маркъл каза, че не отговаря на тези изисквания и изпитва постоянен натиск. Освен това тя беше наранена от постоянните сравнения с Кейт Мидълтън, както и от грубостта и расизма от членове на кралското семейство, които Кейт, като истински приятел, можеше да намали, но не го направи.

Скандални интервюта

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят

Друга причина Кейт и Меган да не се понасят са поредицата от скандални интервюта на принц Хари и съпругата му. Техните откровени изявления за ужасния живот в двореца хвърлиха огромна сянка върху британското кралско семейство. Говори се, че именно заради това здравето на принц Филип, а по-късно и на самата кралица, се е влошило. В допълнение, постоянните атаки и обвинения бяха много остро преживяни от принц Уилям. Кейт не можа и все още не може да прости на Меган подобно поведение.

Гланц за устни

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят

Има още една много забавна и интересна теория защо Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, защо се мразят. Според мемоарите на принц Хари, публикувани през януари 2023 г., Кейт и Меган са се скарали заради… гланц за устни! Кейт беше бясна, когато Меган поискала от нея гланц блясък за устните си. Това било началото на дългогодишната им вражда.

Защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се мразят

infomax-logo-50-15-HW Комшия откри съкровище, скрито преди най-малко 1700 години

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе