Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера
Интересно Лайфстайл

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера, пишат световни медии. Анджелина Джоли е холивудска актриса, режисьор и посланик на хуманитарна кампания. Сега автобиографията й ще бъде попълнена с още един елемент. Тя планира скоро да стартира своя собствена модна марка, наречена Atelier Jolie.

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

„Анджелина Джоли работи по този проект повече от година и е обнадеждена. Марката обхваща всички области – от бижута до облекла висша мода. Тя е голям поддръжник на устойчивата мода и това е, върху което марката ще се фокусира“, казва близък до нея източник.

Заслужава да се отбележи, че Анджелина Джоли има опит в работата с бижута. Преди това тя стартира линията си бижута Style of Jolie. Освен това се планира марката да се занимава и с производство на спално бельо.

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

Риана и Хейли Бийбър показаха перфектната пролетна визия (СНИМКА)

Великолепна и на 55: Памела Андерсън говори за менопаузата и нейните съвети за красота

Наскоро в медиите се появи и заглавието: „Екоактивист и наследник на семейство милиардери: какво се знае за новото гадже на Анджелина Джоли?“.

Анджелина Джоли попадна в обективите на фотографите заедно с екстремния екоактивист, наследникът на семейството на банкерите – Дейвид Майер де Ротшилд. Двойката напуснала заведение, в което имала среща, в приповдигнато настроение. Изглежда, че е било среща, както се видяло от романтичния вид на актрисата – елегантна черна рокля, пусната коса и обувки на висок ток.

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли и Хали Бери влизат в свиреп дуел на супершпионки в Maude v Maude

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли обядва  три часа с Давид Майер де Ротшилд

Дейвид Майер де Ротшилд е на 44 години и е родом от Лондон.

Дейвид принадлежи към британския клон на семейство Ротшилд. Той стана известен през 2010 г., когато пътува от Сан Франциско до Сидни на воден катамаран, направен от пластмасови бутилки. С тази акция екоактивистът искаше да привлече вниманието на хората към проблема със замърсяването на океаните.

Пътуването е неразделна част от живота на Дейвид. Участва в 100-дневна експедиция до Арктика. А през 2006 г. той беше част от екип, противопоставящ се на обезлесяването и замърсяването на въздуха, дължащо се на добива на петрол в Еквадор.

Един от известните любовни романи на Дейвид беше с актрисата Карина Дейко, известна с филма „Стани Бонд“. Сега, изглежда, вниманието му е привлечено от свободната и атрактивна Анджелина Джоли, с която имат сходни позиции по редица въпроси.

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 г.

Въпреки това историята на г-н и г-жа Смит продължава. Забрани за виждане с децата, обвинения в домашно насилие и продажба на имоти, без другият да знае, изглежда това е само началото.

Анджелина Джоли дори беше принудена да закрие фонда за подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата изпаднала във финансови проблеми. През 2015 г., когато стартира благотворителният проект, Джоли инвестира в него около 1,7 милиона паунда. До затварянето му в сметката на фонда са останали около £53 000. Освен това, Анджелина дължи над 1500 паунда на кредитори.

Интернет потребителите обясняват липсата на средства за поддържане на фонда с големите разходи на Джоли за съдебни дела с Брад Пит.

infomax-logo-50-15-HW Ергенът отвлече Елена като за ромска сватба

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе