Тайният магнит за парите
Интересно

Тайният магнит за парите

Тайният магнит за парите, споделят запознати. Да имате паричен резерв е добре и правилно. Но трябва да се актуализира, така както се подменя съдържанието на продуктовия склад. В противен случай всичко ще се развали и ще стане негодно за храна.

Тайният магнит за парите

Истинско щастие: КЪСМЕТ и ПАРИ до дни за 6 зодии

Лайфхак: Как да спестите пари за 7 дни?

Тези 3 зодии винаги имат късмет с парите – каквото и да се случи

Законът за привличането на парите работи, когато започнете да спестявате пари, както казват много известни бизнес треньори.

Браян Трейси също го казва. Въздържайте се от пазаруване, не вземайте заеми и пестете пари. Уверете се, че парите ви не се развалят, докато ги трупате…

Дори да поставите десет долара в сметката си, те ще се превърнат в магнит за привличане на други средства. Добавяйте към тях малко по малко, самите пари ще започнат да се привличат към вас. И за четиридесет години можете да натрупате повече от милион долара.

Живеем в предизвикателни времета и пред очите ни хора губеха спестяванията си. Както разказва Трейси, майката на негов приятел от детството му спестявала пари, търпеливо и упорито. Работела като инженер и спестявала десет процента от заплатата си. Било много трудно, заплатата й била малка. Но тя имала цел: да се пенсионира, за да си купи скромна къща на юг. Да напусне голям индустриален град, да остави апартамент за дъщеря си… И тя редовно спестявала.

Знаете ли, това не привлече други пари в живота й. По някаква причина не се появиха нови източници на доходи. Напротив, в страната започнаха промени и инфлация. Цените се покачиха до шестцифрени числа, а депозитът на жената просто изчезна. Както се стопиха и влоговете на моите близки.

Майката на моя приятел вече е стара. Не можа да си намеря друга работа, от тази вече не получава заплати. И тя умря от отчаяние, въпреки че не взе заеми, спести пари и купи всичко най-евтино“, споделя милиардерът Трейси, говорител и обучител на големи групи хора.

Това се е случвало на мнозина. Инфлацията и кризите повече от веднъж поглъщаха депозити и съсипваха хората. Спестяванията им се превърнаха в нищо. Дори да не са теглили заеми. Други хора теглиха ипотеки и бизнес заеми. Невъзможно е да спестите пари за апартамент или магазин. Но живеят доста успешно и забогатяват.

Парите се инвестират в бизнес, а не се депозират в сметка, за да забогатеят след четиридесет години. Дали ще живеете четиридесет години също е голям въпрос… И ще ви зарадват ли вашите спестявания, когато навършите осемдесет.

Натрупаната сума, необходима за покупката, е похарчена правилно. Хората изпитват удовлетворение и радост. Правим го отново, но вече с по-голяма сума за по-хубава покупка. И ако е необходим заем за развитие на бизнес или подобряване на живота, трябва да изчислите, да изберете най-печелившия и след това внимателно да го изтеглите, осъзнавайки всички рискове.

Нито един голям бизнес не е възможен без заем. Освен, ако не сте наследили фабрика или верига магазини… Необходим е запас, разбира се. Той успокоява и мотивира. Просто се уверете, че парите не се „развалят“, докато ги спестявате. Хенри Форд е казал най-разумните думи за парите: „Казват, че докато сте бедни, няма смисъл да пестите монети. Това са глупости. Трябва да инвестирате в себе си. В здравето ви, саморазвитие, образование и положителни емоции.

Това е най-добрата инвестиция, най-доброто осигуряване за бъдещето в страна, където парите непрекъснато се променят и могат да се изпарят. Инвестирайте в себе си, докато парите са оскъдни. И вие самите ще станете магнит за пари. Вие сами сте вашият основен принос за забогатяване. Това е най-надеждната инвестиция – в себе си.“

Вижте още интересни теми при нас:

Гордост! Виктор, който е само на 12 години, а вече има цели 105 медала от състезания по плуване

Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън?

Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си приятелка

Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щастливката /СНИМКИ/

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Поли след „Ергенът“: Гордея се с постигнатото, но все още търся любовта

infomax-logo-50-15-HW Селин Дион отмени всичките си концерти за 2023 г. и за 2024 г.

infomax-logo-50-15-HW Мария Илиева: Обичам те, Миро

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе