Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън?

Нов романс с кого се среща Ема Уотсън
Интересно

Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън?

Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън, пишат световни медии. Двойката беше заловена от папараци във Венеция. През май т.г. стана известно, че Ема Уотсън се е разделила с Брандън Грийн, син на британския магнат и милиардер сър Филип Грийн, след 18-месечна връзка. По всичко личи, че актрисата вече е намерила заместник на бившия си приятел.

Папараците заснеха Ема да се разхожда по италианските улици с американския бизнесмен Райън Уолш. По-късно отидоха заедно на вечеря с приятели. Източник от The Sun потвърди, че Уотсън предпочита момчета, които могат да се мерят с нейния интелект: „Тя е много умна жена и нейните гаджета винаги са били много умни“.

Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън?

Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си приятелка

Ако обичате и цените себе си – 10 навика на жената, която е способна да обича и цени

Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щастливката /СНИМКИ/

Освен с Брандън Грийн, който е изпълнителен директор в компанията на баща си, тя е свързана с технологичните лидери Уилям Найт и Брандън Ирибе.

„Райън също е много умен човек и Ема изглежда обича да прекарва време с него. Те се познават от известно време и се наслаждават на компанията си“, добавил за изданието вътрешен човек.

Райън Уолш е заемал редица позиции в областта на технологиите и е основал Walsh Consulting Group в Лос Анджелис преди три години.

Ема Уотсън не е от звездите, които парадират с живота си в социалните мрежи. Така че, когато преди няколко години най-накрая реши да говори за себе си, това означава, че актрисата има основателна причина за това. Такива причини са например слухове за годежа й с Лео Робинтън или новини за нейното пенсиониране. Ема реши да постави точката на клюките. В профила си в Twitter Ема Уотсън публикува няколко туита, за да изясни ситуацията и да опровергае това, което се говори за нея.

„Скъпи фенове, слуховете, че съм сгодена или не, че кариерата ми е приключила, са просто начини да се генерират възможно най-много кликвания. В същото време, моля, разберете, че липсата на новини за мен означава само, че спокойно преминавам през пандемията, като повечето хора. Грижа се за близките си и се опитвам да не разпространявам вируса, който все още засяга мнозина.

Изпращам ви много любов, надявайки се да сте възможно най-здрави и щастливи през тези странни времена. И отново благодаря на всички, които работят толкова усилено, за да сме здрави и в безопасност.“

Младата звезда от поредицата за Хари Потър – Ема Уотсън обяснява и защо спря да снима във филми напоследък. Тя не се е снимала от декември 2018 г., когато приключи работата по филмовата адаптация на „Малки жени“ на Грета Геруиг. Като се има предвид, че звездата в момента не участва във филмови или телевизионни проекти, нейната актьорска пауза може да достигне петгодишен крайъгълен камък до края на 2023 г. Защо Уотсън напусна актьорството? В скорошно интервю за Financial Times тя казва, че не е много щастлива в тази професия:

„Мисля, че се чувствах малко затворена в клетка. За мен беше много трудно, че трябваше да изляза и да продам нещо, върху което нямах много контрол. Всеки път на премиерите на филми журналистите ме питаха какво мисля за моите героини. Бях въвлечена по начин, който много ме разстрои, защото нямах глас. И започнах да разбирам, че искам да нося отговорност само за онези неща, за които, ако някой ми се скара, мога да отговоря, без да се мразя: „Да, прецаках се, това беше мое решение, трябваше да се справя по-добре“.

На въпрос дали би се върнала към актьорството, Ема отговаря по следния начин: „Да, определено. Но с удоволствие седя и чакам следващия подходящ проект. Харесвам това, което правя в момента. Просто намирам начин да го направя, така че да не се налага да се „клонирам“ на различни лица и хора. И просто вече не искам да превключвам на режим робот. Има ли смисъл?“

infomax-logo-50-15-HW Селин Дион отмени всичките си концерти за 2023 г. и за 2024 г.

infomax-logo-50-15-HW Мария Илиева: Обичам те, Миро

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе