Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си приятелка

Ал Пачино, очаква четвъртото дете на 83 години
Интересно

Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си приятелка

Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си млада приятелка, пишат световни медии. „Не вярвам!“, отсякъл любимецът на поколения меломани.

Съвсем наскоро се зарадвахме на предстоящото попълване в семейството на 83-годишния Ал Пачино и неговата 29-годишна любима Нур Алфала.Вижте повече подробности тук! Но ето, че в историята имаше неочакван обрат. Актьорът не можеше да повярва, че все още е в състояние да даде потомство. Затова поискал Нур да направи ДНК тест за потвърждаване на бащинството.

Момичето се съгласи. Резултатът от теста показа, че бащата на детето е… Ал Пачино!

Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си приятелка

Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щастливката /СНИМКИ/

Ева Лонгория невероятна и зашеметяваща на 48 г. дори без грим /снимки/

 

Имайте предвид, че Ал Пачино ще има четвърто дете, а за Нур това е първа бременност. Актьорът има 33-годишна дъщеря Джули, както и 22-годишните близнаци Антон и Оливия.

За любовта няма възраст, изглежда. Отпреди началото на пандемията холивудската легенда Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е с 53 години по-млада от него. Разликата във възрастта им днес изобщо не притеснява влюбените. И ето, че Ал Пачино и Нур се готвят да станат родители – момичето вече е бременно в осмия месец. Но какво се знае за нея?

Нур Алфала е родена в Кувейт, но е израснала в престижния американски квартал „Бевърли Хилс“. Тя посещава Училището за филми и телевизия на UCLA и получила работа като филмов продуцент.

Нур придоби популярност, след като в медиите се появи информация за аферата на Алфала с Мик Джагър, възрастовата разлика с когото беше 52 години. Преди да се срещне с рок звездата, тя излизаше с милиардера Никълъс Бергрюен, който беше с 32 години по-възрастен от Нур. Злите езици нарекоха Алфала ловец на богати мъже, но Нур е от богато семейство, така че определено избранниците й няма да я изненадат с пари.

Алфредо Джеймс Пачино е роден на 25 април 1940 в Южен Бронкс, Ню Йорк. Той е един от най-добрите актьори във филмовата история през 70-те на ХХ век. Родителите му – Салваторе и Роуз се развеждат, когато е още малък. Пачино често прекарва времето си в преповтаряне на истории и гласове на герои, които е гледал във филми – това е едно от любимите му занимания. Скучаещ и немотивиран в училище, младият Пачино открива своето пристанище в училищните постановки – интерес, който ще формира цялата му кариера.

Докато играе на театралната сцена, преживява дълъг период на депресия и бедност, дори взема назаем автобусни билети, за да отиде на прослушване. През 1966 г. учи в Школата по актьорско майсторство на Лий Страсбърг, основател на „директния метод на игра“, превърнал се в запазена марка на поколението актьори от 70-те. Нарастващата популярност в театъра му носи наградата „Тони“ за спектакъла „Носи ли тигърът вратовръзка“.

Първият игрален филм бележи леко приземяване след сценични изяви, спечелили му слава и уважение: той е наркоман в „Паника в Парка на дрогата“ /1971/, скоро след дебюта в „Аз, Натали“ /1969/. Но това, което ще промени живота му завинаги, е ролята му на Майкъл Корлеоне във филма „Кръстникът“ /1972/, която е една от най-обсъжданите и търсените в историята на киното. Робърт Редфорд, Уорън Бийти, Джак Никълсън, Райън О’Нийл, Робърт де Ниро и много други са отхвърлени, защото режисьорът Франсис Форд Копола залага своето сърце и интуиция на непознатия италианец. Всички знаем, че не е сбъркал, защото филмът е безспорен фаворит на всички времена.

Но едва през 1992 г. печели първия си „Оскар“ (21 години след първата си номинация) за феноменалната си роля и актьорска игра, пресъздавайки образа на слепия полковник-ветеран от войната във филма „Усещане за жена“.

infomax-logo-50-15-HW Селин Дион отмени всичките си концерти за 2023 г. и за 2024 г.

infomax-logo-50-15-HW Мария Илиева: Обичам те, Миро

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе