съвет за 4.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 30.08.2022 към всяка зодия

Съвет за 30.08.2022: Време е да продължите напред, дори решенията да са драстични. Знаете как да постъпите правилно и звездите ще ви подкрепят, не се страхувайте от промяната.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

30 август Имен ден Свети Александър Константинополски

Молитва към Свети Александър Константинополски

Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

 Вашият съвет на астролога за днес, 30.08.2022, според зодията

Съвет за 30.08.2022 зодия ОВЕН

Това е специален ден за вас, ден, в който осъзнавате, че около вас има прекрасни хора и каквото и да се случи, добрите новини винаги ще идват за вас от тях. Бъдете благодарни, че ги имате!

Съвет за 30.08.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Днес ще разберете, че имате още много да учите и колко често грешите в отношението си към някои хора. Променете тактиката и се опитайте да разрешите проблемите по различен начин.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 30 август 2022: Прекарвайте свободното си време с приятели и споделяйте съмненията си с тях, за да разберете по-добре вашите терзания. Това е добро решение, ще успеете да подходите спокойно към задачите и целите.

Съвет за 30.08.2022 зодия РАК

Спешните случаи днес нямат какво да търсят в животът ви. Денят е вълшебен за вас, така че се наслаждавайте на всеки момент от него.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Чувствайте се комфортно с любимите си хора, дори ако имате малки конфликти в отношенията. Все пак вие сте господарят на сърцето ви.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Денят ще ви донесе много радост, но и напрегнати моменти. Трябва да се положите усилия, за да неутрализирате влиянието на неверните слухове.

Съвет за 30.08.2022 зодия ВЕЗНИ

Трябва да забравите миналото, да го оставите за вас и да продължите напред. Душата ви има нужда от това, особено днес, когато всичко около вас ще заблести и ще се появят нови и нови шансове.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН             

Вие сте си собствен шеф и никой друг няма право да ви диктува какво трябва да правите. Оставете другите да говорят, каквото искат. Вървете си по вашият си път.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 30 август 2022: Оставете малките неща настрана и се насладете на топлината на любимите си хора, техните мили думи, прекрасни моменти, оценете възможността да прекарате време с тях.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Днес е ден на спокойствието, без никакви грижи. Оставете се да се ръководите от положителните емоции на този ден и ще видите, че всичко не е толкова мрачно, колкото може да изглежда.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Ако, в сърцето ви се води ужасна битка, но не знаете как да направите правилния избор. Вие сте затиснати между две лични ситуации и трябва да разрешите всичко възможно най-бързо. Доверете се на интуицията.

РИБИ, вашият съвет за днес

Оставете предпазливостта си поне за днес. Не се притеснявайте за подробности, които не трябва да разглеждате сега, когато всичко изглежда спокойно. Защо позволявате на негативните мисли да ви завладеят?

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе