ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)

любовен хороскоп за 4 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 30 август 2022: Днес най-ярката тенденция на денят ще е желанието за изолация и независимост до такава степен, че дори една топла и любяща прегръдка може да изглежда като плен. Ще изпитвате желание да напуснете уютният малък свят, създаден от вашата двойка. Вероятността от напрежение в общуването на база това желание, повишена. За да не завърши денят с излишно недоразумение, хороскопът ви съветва да действате възможно най-дипломатично. Или си дайте почивка един на друг и прекарайте вечерта в страстни прегръдки. Или пък е дошло време за среща с приятели.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

30 август Имен ден Свети Александър Константинополски

Молитва към Свети Александър Константинополски

Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 30 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 30 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

„Нищо не е вечно под луната“ – това е мотото на терзанията ви днес. На този ден вашата любовна връзка може да претърпи големи промени, особено тези, които продължават с години. Във всеки случай хороскопът ви съветва да живеете в настоящето. Ценете миналото, но не се вкопчвайте в него и помнете, че историята не търпи подчинителното поведение. Ако можете да излезете от спиралата, която днес ви дърпа назад към миналото, ще откриете нови възможности около себе си – включително и силно романтични!

Любовен хороскоп за 30 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 30 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовният хороскоп за днес ви предупреждава за вероятността от попадане в плен на собствените ви илюзии. Може да прецените погрешно думите или действията на любимият човек или някой много скъп за вас чрез вашия си начин на мислене. За да не се подведете погрешно от очакванията ви, през този ден не бива да придавате голямо значение на произволни комплименти или обещания, дадени под натиска на обстоятелствата. Днес се опитайте да запазите разума си спокоен, емоциите дръжте на къса каишка!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 30 август, ще почувствате прилив на ентусиазъм и героична сила. Хороскопът вещае: такива моменти не се пропускат! С такива вдъхновяващи ресурси всичко е възможно – от преместване на планини под формата на работни задачи, до уреждане на „мир и любов“ в пристана на семейните отношения. Днес вие сте навсякъде! Единственото предупреждение, за което хороскопът съветва да разпределите равномерно енергията си в този ден, поддържайки баланса между любовта и работата. Първо завършете текущите дела и след това смело преминете към любимия човек или потърсете партньор в живота. И не се страхувайте, че не можете да направите нещо: днес ще имате достатъчно време за всичко, което сте планирали!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 30 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес представителите на силният пол от този знак ще са привлекателни и просто неустоими. Вие сте непреклонни и ще можете да настоявате за правотата си, демонстрирайки безусловна настоятелност. Дамите ще бъда, ако са част от вашето обкръжение в този ден! Относно жената Рак, днес тя също може да демонстрира характер, но това ще се изразява предимно в капризи. За да не развалят отношенията с другите, особено с любимия човек, красивите представители на този знак трябва да изпуснат парата: време е да защитите правотата и мнението си. Така дамата Рак у дома ще може да бъде нежна, любвеобилна и привързана към своя избраник.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Според днешният хороскоп за зодия Лъв, днес на 30 август, ще има голяма вероятност вие, които дълго време сте се отказвали от някаква стъпка в любовта, вече да не я отлагате. Това ще създаде много силни любовни чувства у любимия ви човек. Насладете се на тези върховни и вълшебни емоции! Ако, при някои от вас, до скоро са липсвали взаимно разбиране и единомислие по отношение на финансите, тогава днес трябва да осъзнаете, че мълчаливото натрупване на недоволство води до задънена улица. За да избегнете емоционален взрив, в този ден трябва да говорите с любимия човек за вашите емоции и желания.

Любовен хороскоп за 30 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес ще бъдете възмутени от думите на любимият ви човек. Той или тя ще си позволи да изрази недоволството си от вас. Въпреки това, вместо да започнете да се натъжавате или оплаквате на най-добрия си приятел или родител, трябва да помислите за думите на вашата половинка – от какво са породени и наистина ли са толкова грешни? Хороскопът препоръчва да разберете получената информация и едва след това да преминете към самозащита. Днес е денят, в който е много лесно да допуснете нежелани грешки.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Ако все още сте необвързани, тогава може да изглежда, че ви липсва горещото слънчево лято. Всъщност, сте пропуснали топлите чувства, с които са изпълнени отношенията ви с любимия човек. Просто се нуждаете от някой, който може да ви разбере, да ви изслуша внимателно и да стопли душата ви. Всичко, което е необходимо в този ден, е да не копнеете и да не замръзвате в очакване. Според хороскопа, много по-приятна стратегия за вас е да излезете от вкъщи и да се разходите. Срещата ви с любовта е някъде наблизо!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Скорпиони, добри новини от любовта. Всяка ваша инициатива в любовта днес има големи шансове за успех! Случвало ли ви се е да поканите на кафе човек, който харесвате? Предприемете действие. Мечтали ли сте да поканите любимата си душа на приключение, само вие двамата? Това е вашият ден. Мислите ли да разширите семейството си? Подсказвайте внимателно. Днес вашият чар е толкова силен, че вашата половинка ще е готова за вас на почти всичко, но не трябва да го използвате твърде безсрамно. Но пък и не питайте твърде много.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 30 август, любовта ви е подготвила някаква невероятна изненада: много е вероятно вашата сродна душа да ви поднесе страхотна и мечтана новина. Нежно слънце и морски бриз … струва ли ви се, че сега е просто невъзможно? Но напразно. Можете лесно да отидете в някое райско кътче с вашата сродна душа. И днес е най-подходящият момент да го направите. Можете да започнете просто с мечта. Ако и двамата решите от какво се нуждаете и как да го направите, тогава ще ви бъде по-лесно да го постигнете.

Любовен хороскоп за 30 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес ще имате възможност да покажете своята любов и грижа: вашата мила половинка ще изисква вашето внимание и подкрепа. Колкото и натоварен да е денят, хороскопът ви съветва да намерите време да помогнете на свой близък. Дори и днес партньорът ви да драматизира прекалено и да се стреми постоянно да опонира, трябва да захапете куршума и да се опитате да разберете какво е развалило настроението му толкова много, защото трябва да споделяте, както радости, така и проблеми.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 август 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, любовният хороскоп обещава горещ ден за Водолеите, но не става въпрос за интимни сцени. Сблъск на интереси за глупости или нещо по-важно с любимия човек е напълно способна да се превърне в неприятно допълнение към закуската или вечерята. За да избегнете конфликт, хороскопът ви съветва да се опитате да сдържате своята язвителност. Днес много Водолеи ще се „разболеят“ от нея. Можете да практикувате остроумие в друг ден, но днес е по-добре да прегърнете сродната си душа отново.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 30 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако сте отлагали сериозен разговор с любимия човек, днес е времето за него. Няма смисъл да отлагате повече: бъдете решителни, обмислете аргументите и давайте! Колкото и сложна да е темата, днес е най-доброто време за обяснение. Този ден е подходящ и за любовни признания. Ако свободните Риби имат някого предвид, заявете отношението си – поканете го на среща. По-добре е да бъдете отхвърлени и да отидете в ново търсене, отколкото да губите време напразно. Въпреки това, хороскопът обещава, че вероятността от провал за вас е много малка.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе