Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021

 

Ако през 44-та седмица на годината всички зодиакални знаци са имали намерение да направят покупка, тогава е за предпочитане да направите това в началото на седмицата, тъй като към уикенда има висок риск от финансови провали поради неприятно съвпадение на условия или опити от външно влияние. Хороскопът за седмицата от 1 ноември до 7 ноември 2021 г. препоръчва, да започнете да търсите алтернативни източници за попълване на портфейла ви, но бъдете изключително внимателни и не отговаряйте на предложения, пълни със съмнения, тъй като рискувате да бъдете подведени или да срещнете прояви на личен интерес.

 

ОВЕН

Приоритетните задачи за Овена в момента са, да намери възможно най-подходящите методи и начини, за да се успокои и да се научи как да сведе до минимум броя на реакциите на тялото си към външните дразнители. Бъдете философ в живота, опитайте се да подхождате към всичко смущаващо с лека нотка на ирония. Така можете много по-лесно да се справите с възникналите проблеми и освен всичко друго, ще успеете, да поддържате нервната си система в напълно спокойно състояние.

 

ТЕЛЕЦ

Хороскопът за седмицата от 1 ноември до 7 ноември 2021 г., уверява, че е възможно Телецът да има неблагоприятен период за извършване на всякакъв вид дейности. Нивото на жизнения потенциал е доста понижено, което означава, че няма да можете да покажете напълно таланта и уменията си или да обърнете ситуацията в своя полза. Всичко, което ще вършите в този период, ще ви струва огромни усилия. Опитайте се да не позволявате на всички негативни мисли и моменти от тази трудна седмица да преминат през вас и да ви повлияят, просто изчакайте бурята да премине.

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

 

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица ще бъде най-подходящият момент за Близнаците, защото не се предвиждат никакви тенденции за влошаване на ситуациите. Можете спокойно да започнете нови задачи, които ще ви бъдат лесни за решаване, а също така, не трябва да пропускате възможността лесно да разрешите проблеми датиращи от доста дълго време. Благоприятен момент за научаване на нещо ново, за разширяване обема на знанията ви, ще бъде особено добре за вас, ако успеете да изпъкнете в компанията на отдавна познати хора и приятели.

 

РАК

Според хороскопът за седмицата от 1 ноември до 7 ноември 2021 г., през този период Раците ще имат шанса да се отърват и да превъзмогнат хипохондричните си мисли, ще имат рядката възможност да се отдадат на известен мързел и няма да контролират нещата, както обикновено правят. Трябва да се научите как правилно и за какво да хабите енергия си, без да бързате, в противен случай рискувате да стартирате мащабен бизнес проект в грешната посока или да си спечелите няколко излишни килограма. Обърнете внимание на спорта, по-специално джогинг и по-често се разхождайте на чист въздух на открито.

 

ЛЪВ

През тази седмица Лъвовете, не трябва да влизат в конфликт с никого, да не налагат собствената си гледна точка на колеги, приятели или сред членовете в семейството. Може да почувствате промени в настроението си, ще започнете да сънувате кошмари, може да имате главоболие. Вашата повишена емоционалност може да причини раздразнение и загуба на енергиен баланс. В личните отношения се опитайте даограничите пламенността си и не поемайте повишени рискове в действията си. Ще преодолеете неудобствата с лекота.

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

ДЕВА

В седмицата между 1 и 7 ноември 2021 г. е валидно предупреждението за Девата, може би точно сега ще почувствате нестабилност в психологическото си състояние, което може да се отрази негативно на реакцията ви към случващото се около вас и хората около вас. Опитайте се да медитирате или ако имате възможност, преминете през този период сами в търсене и намиране на някакъв баланс вътре в себе си. Напомняйте си по-често, че всичко това е временно и скоро почувстваният дискомфорт ще отиде в миналото и отново ще се почувствате оптимист в живота.

 

ВЕЗНИ

Този период за Везните ще бъде мимолетен и може би дори незабележим. Не се очертават ярки и силни емоционални моменти или някакви изблици, ако не решите да се развеселите и да не измислите изкуствени проблеми, които са далеч от реалността и ако не се изкушите, да включите в това всички ваши скъпи хора. По-добре е да отделите част от ценното време за разходки на открито, ако ви поканят да се присъедините към компанията на вашите приятели и роднини – приемете с благодарност, защото това ще ви донесе много ползи.

 

СКОРПИОН

За предстоящата седмица звездите съветват Скорпионите, да посветят времето си изключително и само за дейности, които им носят радост и истинско удовлетворение. Оставете всякакви опити да постигнете споразумение с когото и да било, сега едва ли ще можете да направите това, отложете въпроса за известно време. Ако назрява конфликт, положете всички усилия, за да го прекратите още в самото начало, докато е в зародиш. Във всички случай, спорът по никакъв начин не може да ви помогне, за да излезете от неприятна ситуация.

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021

Какво да остави зад гърба си всяка зодия,за да израстне през 2022 г

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

СТРЕЛЕЦ

За тази седмица звездите съветват Стрелците, да се посветят на спорт, отдих на открито и дълги разходки. Пригответе се, да се запознаете с интересни хора или да отидете на романтична среща с противоположния пол. Ако имате дарбата да предразполагате човека до вас за откровение, можете да проведете изключително полезен и успешен диалог. Препоръчително е за момичетата да не възлагат специални надежди на късмета при покупка и продажба, в игрите с елементи на вълнение, защото чисто и просто е възможно да се провалите, което ще ви причини излишно емоционално натоварване.

 

КОЗИРОГ

Хороскопът за седмицата от 1 ноември до 7 ноември 2021 г. гарантира, че бурните емоции, които кипят вътре в Козирозите, могат да помогнат за проявата на техните изобретателски способности. Отделете малко време и посветете този период на упорита работа в полза на задоволяването на собствените си интереси. Не са изключени преговори с началниците, по случай обсъждане на служебните ви задължения и утвърждаване на областта на отговорност, дребни проблеми с кариерното развитие, които ще окажат слабо въздействие върху финансовото ви състояние.

 

ВОДОЛЕЙ

През периода, обхващащ идната седмица, небесните тела ще предоставят необходимата сила на Водолеите, за да излязат от зоната си на комфорт и да заблестят като истински звезди на небосвода. Ще имат възможността да си направят равносметка на разходите си, да получат множество поздравления и да се почувстват уважавани. Трябва да заложите на скъпи и доста привлекателни, а до някъде и леко закачливи дрехи, за да бъдете в светлината на прожекторите, въпреки че за вас подобен избор е нещо неприемливо и нещо, към което обикновено се отнасяте като скептик.

 

РИБИ

Според хороскопа за седмицата: 1 ноември – 7 ноември 2021 г., времето течащо през Рибите може да бъде свързано с възникването на всякакви дребни и напълно излишни недоразумения в професионалната сфера, а вие може да се окажете един от преките участници. Избягвайте да заемате нечия позиция в подобни спорове, най-добре е да запазите неутралитет. В противен случай, има голяма вероятност, без да имате пряка вина за случилото се, да попаднете под гнева на управлението.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе