Поведението на съпруга ти, което издава, че вече не си приоритет в живота му

Поведението на съпруга ти, което издава, че вече не си приоритет в живота му
Любов и партньорство

Поведението на съпруга ти, което издава, че вече не си приоритет в живота му

 

Всъщност да сключиш брак е най-лесната част. Трудното идва с животът ви като съпрузи след това. Бракът е синоним на любов и щастие, но също и на отговорност и всеотдайност. И много често двойките не успяват да се справят с отговорността, която имат един към друг. И единият от тях променя отношението си към другия. Но какво ще стане, когато ти вече не си приоритет в живота на съпруга си? И възможно ли е отново да заемеш първо място по важност в живота му? Трябва ли да поискаш развод или просто да си тръгнеш? Преди да предприемеш каквото и да е, трябва да си спомниш, че  всички връзки имат своите възходи и падения, така че никога не се отказвай от брака си, особено ако си щастлива с този човек. Да, може би в момента той се държи странно и те наранява с поведението си, но е възможно отново да бъдете както преди. Търпение, мила… Търпение.

Но ако все още ти се струва, че той не е мъжът, в когото се влюби и за когото се омъжи, виж знаците, които ще ти помогнат да разпознаеш, че вече не си приоритет в живота му. Но не се плаши. Всичко е временно. Особено поведението му.

Той взема решения без теб

Преди всичко останало, бракът е партньорство. Нещо подобно сделка, която сключваш с бизнес партньор и създавате проект, но и двамата  сте равноправни при вземането на решения. Тоест, имате по 50 процента от общо 100. Е, с малката разлика, че бизнес партньорът ти не е твоя съпруг и няма да те заболи, когато направи нещо тайно, зад гърба ти. И най-често договорът, който ще искаш да разтрогнеш, ще са документите за развод. А неустойките, които ще трябва да платиш са душевната болка и разбитото сърце. Решенията, които засягат животът ви, се вземат винаги заедно. В момента, който той спре да се допитва до теб, нещо не е наред. Може би вече твоето мнение не е важно за него, защото си спряла да бъдеш приоритет в живота му.

Чувстваш се сама

Всеки обвързан човек се нуждае от лично пространство. Да остане насаме само със себе си. Не може двойките да са постоянно и навсякъде заедно. Но да се чувстваш самотна, когато си в брачни отношения е много, много лошо. Когато започнеш да изпитваш това чувство, може би вече усещаш, че съпругът ти не те поставя на първо място в живота си. Липсва комуникация между двама ви, дори и да сте заедно през повечето време.

Той поставя други хора пред теб

Един от признаците, които издават, че вече не си му приоритет, е фактът, че се радва повече на близките си, отколкото на теб. Може би се вълнува страшно много, когато се вижда с майка си или негов приятел, което донякъде е нормално, защото ти живееш с него, но все пак на никоя жена няма да ѝ стане приятно, когато вижда, че други хора са по-важни от нея за съпругът ѝ.

Винаги е навън или е зает

Излизането сами, без половинките си е здравословно понякога. Така ще може да помислиш за своите чувства, искания и интереси. Но ако съпругът ти е през цялото време навън или е зает, това вече е съвсем различно. Когато един човек иска да прекара време с теб, той го прави. Пренебрегва останалите си ангажименти, работата си, приятелите си, само и единствено, за да те види. А ако това все по-рядко се случва при вас, изправени сте пред сериозен проблем.

Той няма нищо против да те разочарова

Не може без да разочароваме хората понякога. Случва се, защото преди всичко останало сме човешки същества, които допускат грешки. Но не е проблемът в това, че е направил нещо, с което те е разочаровал. А това, че той дори не се опита нито да ти се извини, нито да оправи случилото се. Не изпитва вина и не се притеснява да го прави отново и отново. Не се интересува, че наранява чувствата ти. Но бъди честа и откровена с него всеки път, когато го прави, за да знае какво изпитваш. Ако въпреки всичко, той продължи с това поведение, е твърде вероятно вече да не се интересува нито от теб, нито от начина по който се чувстваш.

Никога не прави планове

Преди време, във всичките му планове си била включена? Всъщност, ти си била неговият план – всеки ден. А днес, той дори не закусва с теб? Защо промени отношението си? Къде сгрешихте? Една връзка никога не бива да бъде едностранна. Той трябва да иска да прекарвате толкова време заедно, колкото и ти. Нито минута по-малко. И ако това не е така, трябва да разбереш причината, защото отдалечаването един от друг е симптом на раздяла, а със сигурност не искаш това.

Вижте още ⤵️

Ако направите тези 5 неща, със сигурност ще влудите истински мъж

Ежедневни навици за по-щастлив живот 

Гаднярка ли е силната жена 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе