Ако направите тези 5 неща, със сигурност ще влудите истински мъж

Ако направите тези 5 неща, със сигурност ще влудите истински мъж
Любов и партньорство

Ако направите тези 5 неща, със сигурност ще влудите истински мъж

 

Да срещнеш мъж е лесно, но да срещнеш мъж, с когото искаш да излезеш, е като да спечелиш от лотарията. Светът на запознанствата е като живот в джунгла. Само най-силните оцеляват и докато търсите правилния, има много смъртоносни грешни.

Ако допуснеш погрешния да те хване в ноктите си, след това неминуемо се задавяш в собствените си сълзи, крещиш на света, ядосана от неговата несправедливост.

Винаги е по-лесно да обвинявате мъжете и тяхната неспособност да се обвържат, тяхната несигурност и факта, че са емоционално недостъпни и да, това може и да е вярно, но не е единственият фактор, поради който привличате грешния тип мъже.

Някои неща зависят и от вас. Вярно е, че не можете да промените средата, от която сте заобиколени, но можете да се адаптирате. Не се променяйте, просто се адаптирайте и тогава имате шанс да срещнете истински мъж. Оценявайте себе си повече и не посягайте към всичко, което ви се изпречи на пътя. Жените  правят това от страх да не останат необвързани, така че се задоволяват с първия мъж, който „не е чак толкова лош“. Това е най-голямата грешка, която можете да направите. Останете верни на себе си, не се променяйте, а се адаптирайте, като се подобрявате.

 

  1. Обичайте тялото си

Вие сте просто съвършени такива, каквито сте. Обичайте всяко нещо в тялото си, защото го притежавате, то е ваше. Уникално е, никой друг го няма. Това е една от причините да е специално. След като се научите да оценявате тялото си, ще се оцените повече и никога повече няма да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате. Купете си хубава рокля, може би такава, която показва повече рамене, защото мъжете абсолютно обожават да виждат голи рамене.

Но се уверете, че не се обличате в нещо, което крещи за секс на първата ви среща. Това ще остави погрешно впечатление или просто ще изглежда, че се стараете твърде много.

 

  1. Не действайте на принципа „горещо – студено“

Истинските мъже не се хващат на тези глупости. Истинските мъже не обичат да играят тези игри. Така че, ако искате да привлечете грешни типове или незряло мамино синче, проявете интерес един ден и напълно го игнорирайте на следващия.

 

Това работи с глупаците, а не с някой, с когото наистина бихте искали да излизате. Не се държите така, сякаш не се интересувате и очаквайте той да чете мислите ви.

Ако го харесвате, кажете му и ако се чувствате комфортно и му вярвате достатъчно, за да му кажете, тогава той вероятно е правилният тип мъж, с когото бихте искали да излизате.

 

  1. Отнасяйте се със себе си така, както искате той да се отнася с вас

Мъжът обича да вижда жена, която поставя себе си на първо място, която е независима и силна. Той иска да види, че можете да се грижите за себе си и не се нуждаете от ничия помощ.

Той трябва да види, че можете да обичате себе си по същия начин, по който той би ви обичал. Той иска да види, че уважаваш себе си и ще те уважава реципрочно.

Опитайте се да инвестирате в себе си колкото можете повече. Това ще му покаже, че се грижите за себе си толкова, колкото и той.

 

  1. Бъдете мила

Това е една красива черта на повечето жени и всички истински мъже наистина обожават това. И обществото, и медиите лансират образа на „кучката“, която е секси, „лоша“ и арогантна. Но повярвайте, нито един свестен мъж няма да обърне внимание на жена с подобно поведение, дори и да е неземно красива.

Истинският мъж харесва нежмостта в жената.

Кой не би искал мила, нежна жена до себе си, жена, която ще пази своето и достойнството на мъжа си, жена, която няма да му изневери и да го накара да изглежда като пълен идиот? Така че, да, добротата работи.

Опитайте го някой път и се уверете сами. Само едно предупреждение: добротата действа само на истински мъже, а не на момчета.

 

  1. Нека той води

Спрете винаги да се опитвате да контролирате. Ако най-накрая сте намерили мъжа, когото обичате и искате да прекарате остатъка от живота си с него, оставете го да бъде начело за известно време. Научете се да поемете неговата инициатива, защото никой не може да издържи цял живот да бъде управляван.

Освен това, ако винаги поставяте под въпрос неговите решения, това оставя впечатлението, че не му вярвате и не мислите, че е способен да взема правилните решения. Добре е да мислите, че сте прави, но отхвърлянето на неговите мнения и неговия принос може наистина да навреди на връзката ви.

Имате нужда от мъж, който знае как да взема решения и да отстоява себе си. Единственото нещо, което трябва да се научите да правите, е да го слушате от време на време и да му давате шанс да се докаже.

Не е нужно да променяте себе си, просто да се опитайте да станете по-добри. Ако успеете в това, автоматично ще привлечете истински мъже по-близо до себе си. Но това, което е по-важно , ще станете най-добрата версия на себе си.

Вижте още ⤵️

Ежедневни навици за по -щастлив живот

Какво да остави зад гърба си всяка зодия,  за да израсне през 2022 г.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе