Ти не си просто жена, а Кралица                      Виж знаците, които го показват

Ти не си просто жена, а Кралица                      Виж знаците, които го показват
Психология

Ти не си просто жена, а Кралица                      Виж знаците, които го показват

 

 

Понякога може би се чувстваш различна от останалите. Не си като тях. Нямаш обичайните женски интереси, мнението ти винаги е различно от тяхното, държанието ти също. Крехка си на външен вид, но отвътре си по-силна от всеки друг. Не обичаш да драматизираш. А нещото, което най-много мразиш е самосъжалението. Не молиш за помощ. Справяш се сама с всяка една ситуация, независимо колко трудна може да е тя. Имаш принципи, на които държиш. Интелигентна си. И винаги разбираш намеренията на хората. Не позволяваш на никой да бъде толкова близо до теб, че да успее да те нарани. Защитаваш се. Сама. И се бориш. Отново сама. И успяваш. Защото така правят Кралиците. Първи са във всичко. И побеждават. Винаги.

Представяме ти знаците, които издават, че ти не си обикновена жена, а истинска кралица. Знаем, че вече знаеш това, но една справка никога няма да е излишна.

Не си просто смела, ти си твърда

Имаш една прекрасна черта на своя характер – смелост. Но когато вземаш решение, ти не само си смела, а си твърдо решима в това, което искаш и правиш. Не се колебаеш нито за миг, дали не взе грешното решение. Правиш всичко възможно, за да постигнеш целите си и това ти доставя огромно удоволствие. Наслаждаваш се на всяка една малка крачка по пътя към успеха, дори и на камъчетата, които те „спъват“ от време на време. Имаш мисия в този живот и я следваш до последно. Ето това те прави истинска кралица.

Едновременно си силна и нежна

Развила си добре своята „женска“ страна и „мъжка“ страна. За да успееш в този свят трябва да си силна и издръжлива. Да не се предаваш никога, колкото и трудно да е. Но в същото време ти си жена, а на жените им е отредено да са нежни, крехки и да правят света по-красив и добър. Но тук е момента да дам за пример много жени, които са толкова нежни, колкото и силни. И със своята сила и издръжливост са постигнали неимоверни успехи, и са се превърнали в идоли на милиони жени по цял свят.

Гордееш се с това, което правиш

Обичаш да ядеш много пица и да пиеш хубаво, червено вино. Не искаш да имаш нито съпруг, нито деца. Предпочиташ кариера и искаш да обиколиш света. Това са твоите виждания за живота. Твоите искания. Мечти. И ти се гордееш с тях и със себе си. Не позволяваш на чуждото мнение и упреци да ти повлияят и да те накарат да се чувстваш така, сякаш има нещо сгрешено в твоите мисли и действия. Уважаваш собствения си избор и още повече – гордееш се с него. Знаеш какво искаш и вървиш по своя път, игнорирайки всички онези, които не харесват избора ти. Но това си е твоя живот и те нямат никакво право да се месят в него.

Обичаш да откриваш нови неща

И не само за света, но и за себе си. Има толкова много книги, филми, песни, факти, за които няма дори да ни стигне цял един живот, да ги научим всичките. Любопитна си за абсолютно всичко, затова и си постоянно заета. Винаги ти е било странно, как е възможно на хората да им е скучно, когато има толкова много неща, които могат да научат или изследват. Не те интересува дали нещо е модерно в момента или не. Когато то събуди любопитството ти, не се замисляш нито за миг, за да му отделиш от времето си и проучиш. Изпитваш огромно вълнение, откривайки нови и нови неща за света и все повече осъзнаваш колко повърхностни и скучни са някои хора.

Винаги запазваш спокойствие

Независимо през колко труден момент минава, контролираш добре емоциите си и винаги се държиш спокойно. Позитивно настроена си и знаеш много добре, че може да преминеш през абсолютно всичко. Не за първи път се сблъскваш с трудна ситуация, нито ще е за последен. Знаеш, че е важно да се запазиш „истинска“ и да не позволяваш на хората, които са около теб, да те контролират и манипулират, особено в моменти на слабост. Не казвай, че нямаш такива, защото си човешко същество на първо място, а и силните хора плачат понякога. И няма нищо срамно в това да си признаеш, че и ти чувстваш болка и уязвимост в някои моменти. Винаги караш близките ти да се чувстват в безопасност и подбираш добре думите си. Дори предпочиташ да мълчиш, докато гневът не си отиде от теб, защото знаеш, че ако говориш, докато си ядосана, може и да съжаляваш след това.

Грижиш се за себе си

Ти си си приоритет. Грижиш се за себе си и осъзнаваш много добре, че ако не го направиш, никой друг няма да го прави. Хубаво е да бъдем егоисти, когато става въпрос за грижата за себе си. Светът става все по-стресиращ и труден, а себелюбието е нещото, от което имаш най-голяма нужда. Не поставяш чуждите нужди пред своите, защото знаеш, че хората са неблагодарни и никога не биха си признали нещата, които правиш за тях.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе