Какво да остави зад гърба си всяка зодия, за да израсне през 2022 г.

Какво да остави зад гърба си всяка зодия, за да израсне през 2022 г.
Астрология

Какво да остави зад гърба си всяка зодия, за да израсне през 2022 г.

Отиващата си година бе тежка за много хора. Тя се превърна в едно от големите изпитания, които сме имали през живота си. Новата 2022 г. пристига с повече надежди и именно тя може да бъде новото начало за всеки. 1-ви януари е повратна дата за много хора и те си я поставят като отправна точка за своята промяна. Всеки човек има неща, за които не иска да се сеща през изминалата година, а ето какво трябва да забравят представителите на всяка зодия, за да започнат на чисто през новата:

Овен. Нептун изисква от вас да оставите зад себе си определени цели. Ще трябва да останете прагматични и дори понякога малко „ограничени“ в стремежите си. Забравяйки обаче определени мечти, ще имате възможност да се концентрирате върху по-голяма и по-важна цел.

Телец. Оставете всичко, което ви задържа. Дори и да е сложно, Уран и Сатурн изискват от вас да се откажете от старите навици или от хора, които ви пречат да продължите напред във вашите проекти, независимо дали са лични или професионални. Понякога трябва да започнете да живеете по друг начин, за да продължите напред.

Близнаци. За представителите на тази зодия е време да оставят старото зад гърба си и да посрещнат промените. Вероятно ще трябва да направите финансова инвестиция, може би да продадете някакъв имот, за да закупите нов и да продължите напред. Невинаги е лесно, но трябва да се развивате, за да дадете шанс на новостите. Ако това ви се струва прекалено, може просто да смените мебелите вкъщи. Пак е вид промяна.

Рак. Отървете се от токсичните хора. Бихте могли да оставите зад себе си отношения с някого, с когото вече не се разбирате по същия начин. Ако вече не споделяте еднакви ценности, може би е дошло време да си кажете сбогом.

Лъв. Променете професионалния си живот, дори това да значи да започнете друга работа и да обърнете нов лист. Това може да е сърцераздирателно преживяване, но се открива обещаващ нов хоризонт с по-добри финансови перспективи.

Дева. Излезте от комфорта си.  Може да успеете да оставите хоби зад гърба си и да участвате в други дейности, за да промените навиците си и местата, които посещавате. Трябва да се запознаете с нови хора в свободното си време.

Везни. Време е да станете състоятелни. Не позволявайте някой да ви ограничава, било то партньора, приятелите или роднините.  Омръзнало ви е да зависите от определени хора, затова оставете това в миналото и си дайте шанс да тръгнете по свой път.

Скорпион. Забравете за нездравословните зависимости. Можете да оставите след себе си всички пристрастяващи неща като алкохол, тютюн, видео игри или дори бонбони. Искате да живеете възможно най-спокойно и тази година несъмнено е времето за трайни решения.

Стрелец. Вашата скучна рутина трябва да се промени. Бихте могли да напуснете града си, за да се преместите на друго място и да приемете друг начин на живот, поне за определен период от време. Трябва да се измъкнете от всичко, да изживеете ново приключение и да промените обстановката, ако е възможно.

Козирог. Бихте могли да оставите след себе си определен образ и ​​да промените външния си вид. Вие израствате отвътре и искате физически това също да отговаря на вашето ново „аз“.

Водолей. Спрете да имате нереалистични идеи. Ще трябва да оставите след себе си проект, който е бил твърде утопичен, но който, нека си го кажем, няма смисъл в момента. Това също може да бъде покупка, която ви е била близка до сърцето, но която се оказва неразумна.

Риби. Със сигурност ще трябва да оставите зад себе си очаквания, които вероятно ви тежат и ви пречат да постигнете целите си. Когато се освободите от тях , ще можете да продължите напред с повече спокойствие.

Вижте още ⤵️

Каква ще бъде 2022-ра според зодията

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Tagged , , , , , ,
на горе