Женски интимен хороскоп за 2022 г.
Астрология

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

 

Жена Овен

Интимният хороскоп за 2022 г. обещава нови приключения за жените Овен през август. Обектите на любовта, както стари, така и нови, ще се появяват в живота на жените Овен през цялото лято, но точно неговият край ще отбележи „парада на планетите“. Звездите съветват да се отнасят към тези романи точно като към забавление и да не правят брачни планове. Съдбата ви ще дойде по -късно.

 

Жена Телец

Жената Телец е невероятно чувствена, нейната фигура, походка, вродено кокетство привличат мъжете към нея. Тя иска да угоди, да направи всичко за любовта си. Нека не крием факта, че представителите на този знак безсрамно използват това, но трябва да отдадем почит, те дават много в замяна. Жената Телец в леглото е изобретателна, инициативна и готова за експерименти. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на представителите на този знак оглушителна празнична романтика, която ще ги накара да хвърлят нов поглед върху сексуалността и огромния потенциал на мъжете. Възможно е Телецът да не може да отдели само удоволствието от чувствата и така приключението може да се превърне в разочарование, но от друга страна, представителката на този знак научава много за себе си и възможностите на тялото си.

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Интимен хороскоп за 2022 г.
Жена Близнаци

Жената Близнаци търси определен идеал. В нейното разбиране отношенията са комуникация на всички нива: физическо и духовно, романтично и практично. Но в същото време представителят на този знак лесно се съблазнява: в края на краищата тя не е подтикната от физическа нужда и дори от търсенето на приключения. Тя е любопитна и никога не се смущава от поведението си, защото не се придържа към никакви стандарти, освен към нейните. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на жените Близнаци нови еротични преживявания през втората половина на лятото. Но те трябва да бъдат внимателни, защото ревността от стария партньор може да попречи на този нов роман. Струва си да сте нащрек с нови познати, които се правят на джентълмени. Сред тях може да има манипулатори. Септември ще даде любов на Близнаци, но не трябва да разчитате на дългосрочна връзка.

Жена Рак

За Жената Рак сексът никога не е изпълнение на съпружески дълг и не получават удоволствие заради удоволствието, те възприемат секса като винаги нова, вълнуваща игра, показваща изобретателност и въображение. Следователно разочарование за тях е несъответствието на сексуалния профил с партньора. Уви, секс хороскопът за 2022 г. не им гарантира такива точни съвпадения.

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Интимен хороскоп за 2022 г.

Жена Лъв

Доминираща, любяща, харесваща да се подчиняват на нейните желания и капризи, но в същото време стремяща се да има удоволствие в единството с партньора си. Жената Лъв достига своя разцвет на зрялост по -близо до 40 -годишна възраст, а следващото десетилетие, като правило, става идеално и отваря за нея много нови неща в интимната сфера. Интимният хороскоп за 2022 г. съветва Лъв да изпробва нови модели в леглото, което ще внесе нотка на новост в отношенията на двойката.

 

Жена Дева

Жените Дева винаги знаят какво искат и винаги ще намерят правилните думи и смелост да кажат на партньора си за това, така че той да не го възприема като молба или желание. Тактични, умни, понякога дори хитри, пресметливи и много страстни – това са „китовете“ на поведението на жените Дева в леглото с мъжете. И ние трябва да отдадем почит, партньорите обожават такива жени. В тези отношения няма да има телешка нежност, но ще има зрялост и дълбочина. Сексуалният хороскоп обещава на жените Дева светъл офис романс, който ще осветява студената есен с цветни фойерверки. Но помните ли, че офис романсите най -често ….не завършват добре?

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Интимен хороскоп за 2022 г.

Жена Везни

За жените Везни връзките и още повечето интимните никога няма да стоят на заден план. Те разбират изкуството на съблазняването през целия си живот и ще напуснат това училище със златен медал. Веднага щом такава жена се появи в обществото – всички погледи се насочват към нея. Грациозните движения и гласът й помагат лесно да очарова всеки мъж. Понякога жените Везни дори злоупотребяват малко с магнетизма си. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на представителките на този знак нови видове изискани удоволствия, ако те сами си го позволят.

 

Жена Скорпион

„Тропикана е жена, гореща и яростна. А вътре е солено, като кръв … ”- това е всичко, което Валери Меладзе изпя за жената Скорпион. За да предизвикате интереса й, достатъчно е да й прошепнете нещо интригуващо в ухото. Тя е изобретателна, умерено цинична и обича експериментите. Без значение колко опитен е партньорът й в областта на секса, има неща, с които една жена Скорпион ще го изненада. Тя обича да прави любов дълго време и знае как да разкаже за своите желания на мъжа. Звездите в секс хороскопа за 2022 г. казват на жената Скорпион, че онези забрани, които преди й се струваха неприкосновени, всъщност съществуват само в главата й. И изглежда, че е узряла до степен, в която можете да се сбогува с тях.

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Интимен хороскоп за 2022 г.

Жена Стрелец

Въпреки факта, че тя принадлежи към стихията на Огъня, жената Стрелец е много земна. Тя оценява личното пространство, свободата и не е готова да го замени за свещените брачни връзки. Тя се чувства комфортно в открита връзка и е по -вероятно да се съгласи партньорът да я последва и да изпълни желанията й, а не тя да направи крачка напред. Стрелецът може да бъде очарователен както в коктейлна рокля, така и в изтъркани дънки, тя знае, че външният й вид няма нищо общо с нейната силна сексуална конституция. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава приключенски ситуации за жените Стрелец, които отначало може да ги объркат, но след това да се превърнат в нещо по -добро.

 

Жена Козирог

Жената Козирог мрази рутината, ежедневието, тя е момиче за празници. И в леглото от партньора си ще чака същия „панаир на цветовете“. Нормалният сутрешен секс е за обикновените, скучни хора, трябва да си доставим много различни удоволствия. Плюс това, Козирозите не понасят неопитни хора и по отношение на новобранците в леглото дори могат да се окажат жестоки. За представителите на този знак външните прояви на привързаността на партньора все още са много важни: грижа, подаръци, постоянна обич и докосване. Те също са взискателни към любовната игра. Секс хороскопът за 2022 г. обещава на жените Козирог среща с предизвикателен мъж, който с помощта на привързаност и умели манипулации може да повлияе на деликатните струни на тялото и душата.

 

Жена Водолей

Жената Водолей не е опция за спонтанна, необуздана страст, тя бавно се включва, това отново се дължи на доверието й в партньора й, но ако любовникът й успее да намери нейните еротични точки, Водолеят няма да може да бъде спрян. Плюс това, представителите на този знак са склонни да идеализират секса, това винаги трябва да е заради някакъв смисъл. И самият партньор първо трябва да я изненада с хода на мислите си, а чак след това с техниката на тялото. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на Водолей смел експеримент с дългогодишен партньор и това преживяване ще бъде спонтанно за представителя на този знак. Но ще й хареса.

 

Жена Риби

Жените Риби, като всички хитри съблазнителки, често са упреквани в прекалена предпазливост. Това идва от факта, че вътрешният магнетизъм на представителите на този знак, тяхната съблазън и сексуалност веднага привличат вниманието на мъжете към тях. И разбира се, се случва се жените Риби да използват естествената си сексуална харизма с мощ и сила. Интимният хороскоп за 2022 г. препоръчва на представителите на този знак да бъдат по -внимателни в ситуации, които могат да се развият в любовен триъгълник. Обикновено не завършва добре.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе