Лесни начини да флиртуваш със съпруга си
Любов и партньорство

Лесни начини да флиртуваш със съпруга си

 

След брака повечето двойки забравят да флиртуват един с друг. И ако в началото на връзката флиртът е бил съвсем естествен, е напълно възможно, дори препоръчително, той да продължи и когато сте женени. Това би се отразило добре на вашата връзка и на вас самите. Флиртът поддържа искрата между вас жива. Не се срамувай да флиртуваш със съпруга си. Хвърли всички задръжки и бъди по-дръзка. Не знаеш как? Ние сме тук, за да ти покажем как се прави. Ухажването и задяването не са присъщи само на мъжете. И когато жената флиртува с мъжа си, това я прави да изглежда още по-секси в неговите очи.

Флиртуването в брака има много предимства. Той е необходимост, която поддържа отношенията ви здрави и ви прави по-близки един друг. Позволява ви да изразявате чувствата си, което превръща комуникацията между вас по-забавна и честна. Ухажването и комплиментите правят отсрещния човек по-щастлив и удовлетворен.

Представяме ти лесни и съблазнителни начини, по които да флиртуваш със съпруга си. Приготви се за много смях и настроение.

Спонтанността е ключът към успешния флирт

Когато флиртът е планиран предварително, изглежда неестествен и често пъти е пълен провал. Излез на вечеря с него или на непланирана среща с него, за да раздвижиш нещата.

Открадни си целувка

Независимо къде се намирате, дали сте попаднали в трафик или си отишла да го посетиш на работното му място, няма по-сладко и мило нещо, от това да го целунеш неочаквано и спонтанно. Внезапната целувка ще го остави приятно изненадан и ще го накара да иска повече.

Използвай чувството за допир в твоя полза

Нежното докосване по гърба или неочакваното държане на ръцете му, както и прегръдката са добри начини за леко любовно увлечение, което ще събуди страстта между двама ви.

Думите са най-силното ти оръжие

Съпругите правят по-рядко комплименти на съпрузите си, което не е правилно. Както жените обичат да чуват мили неща за себе си, така и мъжете ще се почувстват по-добре след комплимент. Не забравяй, че твоите мисли и думи, свързани със стила, вкуса и външния вид на съпруга ти са много важни за него, затова подбирай добре думите си.

Не забравяй и текстовите съобщения

Чудиш ли се как да флиртуваш с мъжа си чрез съобщения? Много е лесно. Изпрати му любовно стихотворение или песен, която и двамата много харесвате. Напиши му, че ти липсва и че нямаш търпение да го видиш. Така ще поддържаш брака ви успешен.

Покажи любовта си чрез любовни бележки

Ако се срамуваш да изразиш любовта си към него, лице в лице, напиши любовна бележка. Пъхни я в джоба на якето му или кутията му за обяд. Много мил жест, който повечето двойки са забравили да го правят. Мъжете, също като жените искат да се чувстват желани. Жената е по-склонна да каже „обичам те“, вместо „искам те“, от притеснение как ще изглежда в очите на съпруга си.

Избери тайни фрази

Тайните фрази, които ще издават чувствата ти са перфектен начин да флиртуваш с мъжа си. Но преди да ги използваш, трябва добре да ги обмислиш. Не забравяй да ги споделиш с него, за да знае кога ги използвате, особено ако сте с приятели или със семействата.

Обърни специално внимание на това как изглеждаш пред него

Това е много важен момент, който трябва да имате предвид. Един съвет – ако искаш да разтопиш сърцето му, носи дрехата, която той най-много харесва в гардероба ти. Обличай се от време на време, както в първите ви срещи заедно, за да му напомниш на момичето, в което той се влюби.

Усмихвай се и се смей повече

Няма нищо по-привлекателно за него от това да те вижда, че се усмихваш и смееш в неговата компания. Класически начин на флиртуване, който винаги работи успешно. Не винаги провокативното облекло е синоним на сексапил. Жена, която се усмихва е много по-секси в очите на мъжа, отколкото всяка друга.

Покажи интерес към думите и дейностите му

Ако искаш да го накараш да се влюби в теб още повече, тогава покажи интерес не само към него, но и към неговите думи и дейностите, които извършва. Интересувай се от работата му, хобитата му и целите му. Бъди неотлъчно до него и бъди най-голямата му опора. Това несъмнено е най-добрият начин, който поддържа брака ви успешен и дори го прави по-здрав, а вас по-сплотени от всякога.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе