Мъжки интимен хороскоп за 2022 г
Астрология

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

 

Мъж Овен

Мъжът Овен е наелектризиран до краен предел и леглото за него е арена на битка, в която той със сигурност трябва да спечели. Но веднага щом страстта малко отшуми, интересът на Овена към партньор също отшумява. Той вече се нуждае от нови висоти. Представители на този зодиакален знак могат да бъдат наречени „мачо“, наистина е трудно да се устои на тяхната харизма. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на мъжете Овен ярка романтика, която отначало започва като лека афера в опит да разведри самотата, но в крайна сметка може да се развие в дълбоко чувство. И без значение как Овенът се опитва да се скрие от него и отново да прехвърли отношенията само в канала на креватните забавления, жаждата за обекта на желанието му ще бъде по -силна. От вас зависи да изберете кое е по -ценно за вас: любов или свобода?

 

Мъж Телец

При мъжа Телец всичко е толкова задълбочено, че светкавиците от страст и огненият карнавал обикновено не са в неговия стил. Телецът не реагира на вамп жени, фатални красавици или капризни дами. Веднъж, след като е избрал обекта на своята страст, той ще развие своята сексуалност с един партньор. Само прелюдията за Телец се превръща в цялостно театрално представление. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на мъжете Телец стабилна, добра година, в която всичко ще бъде както той иска.

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп 

Мъж Близнаци

Те са невероятно любопитни, винаги в търсене на нови удоволствия и забавления, нито едно парти в града не може да мине без тяхно участие. Те познават всички красиви момичета и бързо и интуитивно разбират как да спечелят сърцата им. В същото време Близнаците не са непременно женкари, понякога лек флирт им е достатъчен, за да задоволят вътрешния си мъж. Вярно е, че колкото по -интелигентни са Близнаците, толкова по -сложни удоволствия търсят.. Интимният хороскоп обещава на представителите на този летен знак не само еротично удоволствие, но може би за първи път връзка с плътския компонент и емоционалната сфера. Освен това връзката може вече да е дългосрочна,

Мъж Рак

Любовта и сексът в живота на мъжа Рак вървят ръка за ръка. Трудно е да се намери представител на този знак, забъркан във връзка, която не му влияе емоционално – освен ако алкохолът не е виновен за всичко (а понякога Ракът може да се напие още от първата чаша). Интимният хороскоп обещава на представителите на този знак спонтанни прояви на чувства на места, най -малко предназначени за това. И ако в началото това ще бъде възприето като моментно приключение, то скоро ще се превърне в голямо, вълнуващо търсене,
Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Интимен хороскоп за 2022 г.

Мъж Лъв

Очарованието, щедростта и харизмата на мъжа Лъв се простират и до поведението му в леглото. Въпреки вроденото си лидерство, едно към едно с партньора си, той лесно може да отстъпи кормилото, позволявайки на жената да решава и управлява. Така Лъв проявява своята нежност. Сексуалният хороскоп за 2022 г. обещава на мъжете Лъв няколко ярки сексуални приключения наведнъж, но….ако могат да сдържат малко своето „аз“ през първия период на запознаване и сближаване.

 

Мъж Дева

Мъжът Дева е бурен темперамент зад сдържан външен вид. Той реализира своя сексуален потенциал в множество експерименти с жени и третира интимните отношения като начин да задоволи своите примитивни нужди. Той не прави секс, защото обича да го прави, а и за да усъвършенства уменията си, да научи нещо ново. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на мъжете Дева да се срещнат с много чувствен партньор, сексът с който ще му даде много спонтанни и всепоглъщащи емоции.

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Интимен хороскоп за 2022 г.

Мъж Везни

Мъжът Везни на пръв поглед може да не впечатли дамите. Но трябва да знаете, че зад този скромен външен вид най -вероятно се крие много сръчен и креативен любовник. Представителите на този знак са издръжливи, педантични, обожават прелюдията, дори са готови да се откажат от собственото си удоволствие, само за да доставят голяма радост на партньора си. Звучи като перфектният любовник, нали ?! И това е така. Сексуалният хороскоп обещава на мъжете Везни много разнообразни флиртове и любовни приключения, ако спрат да идеализират секса и партньорите си и леко понижат степента на очакване от случващото се.

 

Мъж Скорпион

Мъжът Скорпион не се нуждае от външно потвърждение на своята мъжественост. За вътрешното убеждение, че е голям любовник, не е необходимо да купува голям джип и няма да говори за заслугите си при първата среща. Но ако връзката се случи, той е в състояние да заведе партньора си на седмото небе…и отвъд него. И той ще го представи като нещо естествено. Нещо като „..беше обикновен вторник, не знаете какво може да бъде през уикенда.“ Той отлично познава женската анатомия и има бурно еротично въображение. Срамежливостта не е за него. Интимният хороскоп за 2022 г. му обещава нови експерименти, които ще го отведат на ново ниво на удоволствие.

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Мъж Стрелец

Мъжете Стрелец са майстори на великолепния флирт и представителите на този знак уверено пренасят тази светлина по целия свят. Веднъж попаднал в магнетичната аура на Стрелец, е трудно да не станеш жертва на неговия чар. Той е умен, секси и щедър с комплименти. Мамма миа! Но бъдете внимателни, този знак има тенденция да бъде мелодраматичен. Тоест след бурна нощ той може да зададе въпроса: какво следва? И за какво е всичко това? Секс хороскопът за 2022 г. обещава много нови срещи за мъжете Стрелец, които могат да повлияят на промяната в техните сексуални предпочитания.

 

Мъж Козирог

Мъжете Козирог са мегапрактични и обичат парите не по-малко от секса, така че могат да предложат ръка и сърце на жена, която напълно ще им подхожда в леглото. Козирогът винаги взема решения, диктувани от неговите желания: между призната красавица, която всеки иска, и жена със средна привлекателност, към която той е силно привлечен, той ще избере последното. Но в същото време Козирогът не е егоист и се опитва да зарадва всички жени, във вътрешния му кръг. Секс хороскопът за 2022 г. съветва мъжете Козирог да разгледат по -отблизо жените Лъв. Перфектната съвместимост и откриването на ново ниво на непознатото са ви гарантирани!

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Интимен хороскоп за 2022 г.

Мъж Водолей

Мъжът Водолей наистина се различава от астрологичните си колеги по това, че напълно неочаквани неща могат да бъдат спусък за неговото вълнение. Красиви глезени на жена, нейната страст в спор, натъртване, начина, по който чете поезия с шепот и т.н. Ако наистина харесва жена, ще прояви сдържаност и търпение, за да я спечели. Той няма да бърза дори на етапа на прелюдията. Секс хороскопът за 2022 г. обещава на Водолеите, че ще събудят любопитство за нови видове привързаност и любовни удоволствия. В годината на тигъра те ще искат да добавят игра и лекота към отношенията, а партньорите им ще ги подкрепят в тези начинания.

 

Мъж Риби

О, поради противоречивия характер на тяхната природа, мъжете Риби могат да се съревновават с Везните. Рибите търсят винаги нещо изключително интересно, което оставя своя „въглероден отпечатък“ в сърцето. Те не са скучни, ако и вие като тях сте „хора с шампанско в кръвта“. Такива мъже обикновено избират жена, която знае как да ги задоволи, която без думи се съгласява с експериментите му и не спори.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе