10 сигурни знака, че бившият ви обича
Любов и партньорство

10 сигурни знака, че бившият ви обича

 

Когато напуснеш някой, който някога е бил голямата ти любов, не е толкова лесно да оставиш нещата да си вървят и да забравиш този човек. Има хора, които прекъсват връзките си, но в същото време намират различни начини да останат близо до бившите си.

Може би някои от тях искат да видят дали бившият им ще продължи напред и ще намери друг партньор или може би някои от тях просто искат да бъдат близо до бившия си, за да видят дали ще им липсват.

Както и да е, ако току-що сте скъсали с партньора си, но не сте съвсем сигурни дали той все още ви обича, ето някои неоспорими признаци.

 

1.Той ви следва онлайн

В днешно време всички имаме различни акаунти в различни сайтове за социални медии, така че е много лесно да видите какво прави човек. Можете да видите това от техните снимки или от съдържанието, което публикуват.

Ако публикувате нещо във Facebook или Instagram, има голяма вероятност бившият ви да види това и веднага да разбере какво правите. Ще му покаже какви са плановете ви и какви места посещавате.

 

2.Някой ви се обажда от неизвестен номер и затваря

 

Ако имате ситуации, в които някой постоянно ви звъни от номер, който не знаете, и затвори в момента, в който отговорите, има вероятност бившият ви да се обажда просто, за да чуе гласа ви. Той все още се страхува да каже нещо, но толкова му липсвате, че трябва да чуе гласа ви  преди да си легне.

 

3.Той клюкарства за новия ви партньор

 

За него няма по-добър мъж за теб от него. Ето защо може да чуете истории за новия си партньор, които не са верни. Тези истории, разбира се,  ще разказват как  вашият нов партньор прави някои лоши неща, дори и да не е направил нито едно от тях.

Това е само доказателство колко отчаян е бившият ти и колко много те иска обратно. И още нещо – той ще направи всичко, за да те върне, но е жалко, че използва непочтени начини, за да постигне това.

 

4.Той се държи зле с вас

 

Той се опитва да ви омаловажи и да ви накара да се почувствате зле, че го изоставихте. Той не знае, че по този начин просто ще има обратен ефект и че вие ​​ще започнете да го мразите още повече.

Това е просто неговият начин да се почувства по-добре и да каже на всичките си приятели, че не си толкова добра, колкото се представяш.

Това е знак за отчаян мъж и ако продължи да прави това, никога няма да има здрава връзка. Егоизмът е нещо, за което трябва да плащаш по един или друг начин.

 

5.Той все още иска да говори с теб

 

Ако бившия ви звъни без причина, това е знак, че той все още ви обича и че му липсвате. Той просто пази чувствата си за себе си, не иска да знаете за тях, преструвайки се, че просто проверява дали всичко с вас е наред.

Той иска да говори с вас всеки ден, за да чуе гласа ви и да се почувства по-добре, когато го чуе. Ако го уважавате, просто не му казвайте, че сте наясно с това, което прави.

Оставете го да мисли, че нямате представа защо ви се обажда. Това ще бъде прощален подарък от вас за него.

 

6.Казва ви, че е виновен за всичко лошо в отношенията ви

 

Ако мъж каже нещо подобно, това означава, че той все още ви обича. Необходими са много смелост и сила, за да преодолееш гордостта си и да признаеш, че ти си  единственият виновен за всичко.

Това означава, че той съжалява за случилото се и че все още иска да опита с вас още веднъж. Така че, сега зависи от вас дали ще му дадете още един шанс или просто ще го игнорирате.

 

7.Виждате го често

 

Изглежда, че виждате бившия си на публични места твърде често. Може би той ви дебне и отива на същите места, на които отивате, само за да ви види и да провери дали имате друг партньор. Това е един от най-очевидните признаци, че той все още ви обича. Той просто иска да бъде близо до вас, без значение дали искате това или не. Той иска да ви покаже, че не се отказва и че ще направи всичко, за да ви спечели обратно.

 

8.Той говори за добрите моменти с вас с приятелите си

 

Той казва на приятелите си, че си била жена, която заслужава да бъде обичана и, че той не те е ценил достатъчно. Казва, че е бил глупак да те разочарова толкова пъти и че е бил най-щастливият човек на земята, докато е бил с теб. Това, което той сега изпитва, е съжаление и той ще продължи да прави това, докато не те преодолее или докато/ако го приемеш обратно.

 

9.Той лъже, че има нов партньор

 

Това е стар трик, който всички мъже използват, за да върнат жената, с което някога са били. Той смята, че по този начин ще ревнуваш от новата му „приятелка“ и че ще се върнеш при него.

Ето защо той ще измисля истории за огромната любов, която изпитва сега към ново момиче. Той ще каже, че тя е всичко, което е търсил и че иска тя да бъде негова съпруга и майка на децата му.

Но всяко умно момиче знае, че това са само лъжи и че дълбоко в себе си той страда и моли Бог да те върнеш при него.

10.Изпраща „пияни“ съобщения

 

Това е един от най-очевидните признаци, че бившият ви обича. Когато е пиян, той мисли само за вас и затова ви пише, надявайки се, че ще видите колко е тъжен без вас и ще се върнете при него.

Когато мъжете правят това, те всъщност не знаят какво правят, така че му се доверете, когато получите късно нощно съобщение, в което той ви казва, че ви обича и че съжалява за всичко, което ви е направил.

Вижте още ⤵️

Изневерихте и ви хванаха, а сега какво? 

Ти не си просто жена,  а Кралица, Виж знаците, които го показват

Ако направите тези 5 неща, със сигурност ще влудите истински мъж

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе