Месечен хороскоп за НОЕМВРИ
Астрология

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

 

Решителност, търпение и постоянство – ключове за всички ключалки!

Звездите вещаят, че последният месец на есента за 2021 ще бъде доста предизвикателен, но и вълнуващ! Енергиите на Скорпион ще са силни: Меркурий, Марс и Слънцето се събират в този знак, образувайки стелиум. Меркурий пребивава в Скорпион от 6 до 24 ноември 2021 г., докато е силно аспектиран от други планети – интелектуалната и творческата дейност кипи ли, кипи. Уви, в същото време тактът и учтивостта отиват на заден план, така че през целия ноември ще има чести недоразумения и изясняване на отношения с околните. Но точно сега можете да стигнете до ядрото на истината и да разкриете самата същност на нещата!

 

ОВЕН

През ноември Овенът рискува да стане жертва на собственото си непостоянство. В опит да направи всичко навреме, той е в състояние да се хване за няколко неща едновременно, в резултат на което, много от тях ще останат незавършени. Освен това, първата половина на ноември ще бъде белязана от повишена раздразнителност в характера на Овена. Нито един пропуск на другите няма да се скрие от придирчивия му поглед. Овенът трябва да сдържа моралните си импулси, в противен случай с мнителността си, той е в състояние да вбеси всеки. Суетата и тревогите обаче ще останат в миналото, а самият късмет ще изплува в ръцете на този знак от Зодиака. Всички онези въпроси, за които в друго време Овенът би отделил много време и усилия, към края на ноември, сякаш с магия, ще започнат да се решават от само себе си. Звездите обещават, че резултатът и от най-трудните проекти може да зарадва Овена, надминавайки всичките му очаквания.

 

ТЕЛЕЦ

Ноември е чудесно време за Телците, за да укрепят позицията си в обществото, да увеличат доходите си, да направят необходимите познанства и да направят паметно впечатление на противоположния пол. Общителността и самочувствието на Телеца му дават мощен коз: симпатията и подкрепата на другите. Обикновено обича да действа сам, но през ноември ще е склонен да събира около себе си екип от съмишленици и да продължат напред с общи усилия. През ноември Телецът ще има значителен успех с противоположния пол. Хороскопът показва, че на практика ще бъде невъзможно да се устои на чара на тази зодия. Той трябва да се възползват от това, за да реши проблемите си в личния си живот и да осъществи заветните си мечти. През първата половина на месеца звездите ще склонят Телците да се наслаждава с вкус на живота и неговите блага. Това е чудесен период да се обгради с удобство и комфорт, малко шик няма да е излишен. Когато е в хармония със себе си и света около него, Телецът ще бъде изключително привлекателен за хората от противоположния пол. Благодарение на това свободният може да получи няколко романтични предложения наведнъж – кое от кое по-съблазнителни.

 

БЛИЗНАЦИ

През ноември благополучието на Близнаците ще зависи до голяма степен от самите тях, така че няма смисъл да разчитате на съдбата и да чакате времето, вместо вас. Но на упоритите и активни представители на тази зодия, които знаят точно какво искат и са готови да тръгнат към целта си, силата на небесните тела ще им предостави всички необходими възможности. Този зодиакален знак може да има дълбоки противоречия между личната и обществената сфера на живот. Може би, близки хора ще бъдат обидени от Близнаците, че прекарват твърде много време на работа или, напротив, избухването на страстта ще им попречи, да изпълняват правилно задълженията си. Така или иначе, буквално ще бъдат разкъсвани между работа и семейство. Ако това се случи, звездите вещая да направят съзнателен избор в полза на семейството и личния живот. Обръщайки повече внимание на близките, Близнаците ще възвърнат спокойствието и с времето ще подредят работните си дела.

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

РАК

През ноември късметът ще бъде в ръцете на Раците. Звездите ви дават наведнъж два мощни коза: първо, активност и енергия и второ, късмет в бизнеса. Поради това, понякога ще бъде трудно да се разбере къде сте постигнали успех в резултат на собствените си усилия и къде просто сте имали късмета да се впишете в желаното от вас. Но наистина ли има значение? Основното е, че повечето проекти, които предприемате, обещават да отговорят и на най-смелите очаквания. Това ще важи, особено силно през първата половина на месеца, когато енергията на тази зодия ще бъде в разгара си. Нещата в ръцете на Рака ще спорят, докато той е в състояние да поеме няколко проекта наведнъж без излишен шум. Хороскопът показва, че Ракът е в състояние да реши всички натрупани проблеми и да стартира няколко нови глобални проекта, ако си постави тази цел. Единствената уловка е, че след успеха, Ракът може да се съсредоточи твърде много върху амбициите си за сметка на семейството. Противоречията между личния живот и кариерата могат да ескалират. За Рака е много важно да намери баланс между семейството и работата, дори ако това не е от полза за някои бизнес дейности.

 

ЛЪВ

Още в първите дни на ноември хороскопът обещава на Лъва много неочаквани обрати, изненади и нови възможности. Ситуацията обещава да бъде много успешна за него. Звездите вещаят, че ако Царят успее да се концентрира и енергично да продължи напред, без да се спира на дребните неща, той има всички шансове да успее. Въпреки това, през ноември за Лъва има и друг възможен начин: да не си поставя никакви суперзадачи, а просто да прави това, което харесва и да се наслаждава на живота. Не бива да разчита на значителни резултати в този случай, но за Лъвът ще бъде забавно, интересно и полезно. Поведението на Лъва през ноември няма да попречи много на личния живот, а напротив, ще му даде много незабравими минути. Любовта не е точна наука и всички онези недостатъци, като липса на организация в делата, ще му донесе много предимства.

 

ДЕВА

През ноември Девата не трябва да планира сериозни стъпки и промени в живота си: успехът обещава да я придружава, ако спокойно се занимава с лични дела, без да си поставя глобални цели. Ноември в хороскопа на Девата може да се нарече много противоречив. Девата ще бъде пълна с енергия и ентусиазъм, дотолкова, че може да иска да промени нещо в живота си. Звездите обаче не я съветват да правите това: за да избегне досадни грешки, по-добре е да отложи големите проекти за по-късно. Вместо да бърза напред, в началото на ноември, този зодиакален знак трябва с всички средства да сдържа иновативните си импулси или да насочи енергията в спокоен канал, като се занимава с творчество, пътува и крои планове в личен план. През втората половина на месеца Девата ще бъде белязана от голям брой запознанства, общуване, нови преживявания. Тя ще има шанс да отиде там, където никога не е била, да придобие нови умения, да види и научи нещо интересно. Няма да има време за скука.

 

ВЕЗНИ

Ноември ще предостави всички възможности на Везните, за да изпреварят и отстранят конкуренцията. Звездите даряват тази зодия с онези полезни качества, като общителност и любезност. В работата те ще помогнат на Везните да установят контакт с точните хора, а в любовта ще направят Везните неустоими. Общителността на Везните през ноември ще имат и своя недостатък: благодарение на нея те могат да бъдат не само приятни събеседници, но и яростни спорещи и безмилостни критици. Това ще им осигури значителен брой конфронтации. Звездите съветват Везните да насочат бойните си таланти към конкурентите – това ще осигури победа в бизнеса и в любовта. Но по отношение на близките хора, те ще трябва да бъдат по-сдържани и премерени в приказките си. Ноември ще бъде изпълнен с много възможности, но в същото време опасности и изкушения. Енергията на звездите ви дарява с общителност и сексапил, което позволява лесно да създават романтични запознанства.

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

 

СКОРПИОН

Хороскопът за ноември обещава да зарадва Скорпиона с разнообразие от нови интереси, идеи и впечатления. Неговата общителност и лекота на общуване ще му осигурят голям брой нови познати, но в същото време, ако е необходимо, Скорпионът е в състояние да покаже, както твърдост и решителност, така и воля за победа. Такъв набор от качества през ноември му дава предимство пред конкурентите в бизнеса и в любовта. През втората половина на месеца енергичният и упорит Скорпион може да почувства прилив на свежи сили и творческо вдъхновение. Това време обаче е по-подходящо не за бързи завоевания, а за спокойно, но уверено движение напред. Любовният хороскоп за ноември обещава на Скорпиона много изненади и трепети. Нови романтични познанства, любов от пръв поглед, подновяване на отношенията с бивш партньор и всичко друго може да го очаква.

 

СТРЕЛЕЦ

Хороскопът за ноември обещава да бъде благоприятен за Стрелеца. Този месец ще бъде белязан за него с духовен комфорт, балансирана дейност и ярък, позитивен поглед към света. Хармонията в душата, съчетана с отдаденост и здрави амбиции, ще направят Стрелеца способен на много. Звездите съветват Стрелецът да не променя рязко курса в нито една област от живота си: консервативните ходове ще му донесат успех. И втората половина на ноември ще бъде изпълнена с позитиви: творческият потенциал на знака ще достигне небесни висоти. Благодарение на своя нетрадиционен и смел иновативен подход Стрелецът ще има шанс да излезе напред. С други думи, каквито и дела да предприеме през този месец, каквито и задачи да си постави, повечето от тях ще зависят от само него.

 

КОЗИРОГ

За Козирогът ноемврийския хороскоп не обещава глобални промени – и това не е лошо. Единственият момент, в който Козирозите трябва да обърнат специално внимание, е собственото им отношение. През този период е добре да обръща повишено внимание на малките неща, а следователно и на дребни недостатъци и грешки на другите. Дори малките пропуски на другите могат да смутят Козирога, което да доведе до заяждане и недоволство. Силното му желание за точност ще има и своите предимства: каквото и да предприеме внимателният Козирог, той ще го направи внимателно, отвътре и отвън, като избягва възможни клопки и грешки. През втората половина на ноември придирчивостта на Козирога ще изчезне, но жаждата за точност и коректност ще остане. Във всички сфери на живота – работата, творчеството и любовта – ще му бъде по-лесно да не изобретява сам колелото, а да следва готови модели и схеми.

 

ВОДОЛЕЙ

През ноември енергията на Водолея и самочувствието му ще го отличат на фона на пасивността на другите. Единственият нюанс, който може да попречи на Водолея да постигне целите си, е свързан с твърде много от неговите интереси. Енергията и любопитството ще победят с бутон, натискайки го да търси новото и непознатото в разгара на събитията. Това ще му помогне да създаде много полезни запознанства. За да може, да реализира напълно своя могъщ потенциал, звездите го съветват, да се съсредоточи върху основното. Любовният хороскоп за ноември дава на Водолея стопроцентова увереност в неговата неустоимост и това ще работи безупречно в очите на противоположния пол. Самочувствие, съчетано с общителност и истински кралско достойнство – такава експлозивна комбинация е гаранция за успех.

 

РИБИ

Ноември ще позволи на Рибите да постигнат голяма част от това, което са планирали. Очаква ги ползотворен период, когато почти всичко, което предприемат, обещава отличен резултат. Звездите ще дадат на Рибите активност и самочувствие, предоставяйки широки възможности за нови начала и реализация на най-амбициозните идеи. Друга особеност на ноември е, че Рибите ще се чувстват хармонично под светлината на прожекторите. Те от време на време могат да бъдат привлечени в центъра на събитията, докато желанието им няма да се изгуби в безликата тълпа, а ще се открои от нея, показвайки на другите истинските им лица. Ще блестят, ще печелят сърца, ще покоряват всички наоколо със своите ценни идеи и подходящи изявления. Звездите предупреждават Рибите, че дори против тяхната воля, те могат да бъдат въвлечени в голям брой конфликти и спорове. За да избегнат това, те трябва да запазят мнението си за себе си. Следвайки този прост съвет, ще си спестят много време и нерви.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе