9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути
Любов и партньорство

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

 

Представете си: срещнали сте мъж, който е много мил с вас и с когото толкова обичате да прекарвате времето си. Спрете се! Знаете ли със сигурност, че този мъж е точно това, за което се представя, а не поредната самоизмама? Как да разберете, че сте на прав път и в същото време да не отделяте много време за анализ?

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

 

Постоянно пита с кого си говорил по телефона?

Ако е така, тогава знайте, че имате „контрольор“ пред себе си, който ще ви контролира и следи внимателно всяко ваше движение. На такъв мъж трябва незабавно да се изясни, че имате лични граници, които ще спазвате. Още по-добре, обмислете сериозно дали играта си струва и претеглете всички рискове от изграждането на връзка с потенциален насилник.

Вижте как той взаимодейства с другите

Ако той е груб с продавача в магазина или сервитьора в ресторанта, тогава бъдете сигурни, че ще дойде моментът, когато ще бъде груб и с вас. Не иска да помогне на възрастните си родители? Но ще иска ли той да се грижи за вас, ако внезапно се разболеете или попаднете в трудна ситуация, а за вашето дете? Ако искате да знаете колко търпелив и съпричастен е той, наблюдавайте как общува с хората около него.

 

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

Какво харесва в живота?

Този въпрос ще ви помогне да разберете каква е „личната идеология“ на вашия мъж. Ако той започне да говори за това как кучетата са по-добри от котките, тогава не трябва да разчитате на дълбока духовна връзка. Ако преди всичко той започна да говори за отношенията между хората, тогава всичко е наред. Опитайте се да го накарате да говори и за връзки. Възможно е да научите много ценна информация.

Погледнете „под капака на колата му“

Струва ли ви се странен този параграф? Но мнозина вярват, че ако човек е безразличен към колата / дома / работното си място, тогава той никога няма да разбере защо е глупаво да подари на любимата си тиган за рождения й ден. С този тип мъже не трябва да разчитате на внимание.

Помолете го за услуга

Например да плати вечерята с общи приятели. Да, положението не е от най-нормалните. Но такава ситуация ще ви помогне да разберете дали този мъж ще излезе с достойнство и какво ще направи, ако нещо не върви по план.

 

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

Спестява ли пари и за какво?

Въпросът трябва да бъде зададен така, че да се получат два отговора наведнъж. Така че можете да разберете как той се отнася към финансите и какви приоритети има в живота. Трябва също да наблюдавате как той харчи пари. Ако е прахосник, ще слага различни лакомства в кошницата, няма да жали пари за развлечения и всякакви удоволствия, а ако е алчен човек, ще отиде до магазина с калкулатор и ще търси промоционалните стоки.

Отидете на кино с него

За предпочитане някакъв трогателен филм. След няколко часа той определено ще покаже някакви емоции. Тъга, емпатия или безразличие. Така ще можете да разберете колко е емоционален.

Как прекарва свободното си време?

За да се развие успешно една връзка е необходимо много неща да съвпадат, защото е много трудно да се разбереш с противоположен на вашия характер. Трябва да разберете как избраникът ви прекарва свободното си време и колко близо това е до вашето разбиране за нещата. Ако той обича да лежи на дивана, а вие предпочитате вечеря в ресторант и бавни разходки вечер, тогава очевидно няма да сте на път.

 

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

За какво мечтае?

Това е прекрасен въпрос, защото няма обществено одобрен отговор на него. В разговора си човек може да нарисува картина на бъдещето, което иска. И ще можете да оцените как тази картина се съчетава с вашите планове.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе