Невероятен четвъртък: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 17.08.2023 за три зодии

Огромен късмет на 17.08.2023 ще имат три зодии. Новолунието, което е на 16 август носи със себе си период на растеж и стимулация за нашите сетива
Астрология

Невероятен четвъртък: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 17.08.2023 за три зодии

Огромен късмет на 17.08.2023 ще имат три зодии. Новолунието, което е на 16 август носи със себе си период на растеж и стимулация за нашите сетива. Космическите енергии ще ни тласкат напред и ще ни насърчават да не поглеждаме назад.

Това ще бъде важно ново начало в живота за някои зодии и ще им даде необходимата умствена сила и самочувствие, за да се изправят пред нови предизвикателства. Астролозите ва списание Happywoman назоваха тези три зодии и разказаха на какво могат да разчитат.

Невероятен четвъртък: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 17.08.2023 за три зодии

Как ще повлияе Новолунието в Лъв на 16.08.2023 на всеки зодиакален знак

Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите

Невероятен четвъртък: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 17.08.2023 за три зодии 5 цветя носещи късмет в дома

Вижте кои зодии ще имат огромен късмет на 17.08.2023:

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Огромен късмет на 17.08.2023 и началото на нов лунен цикъл ще ви даде отлична възможност за личностно израстване. Съсредоточете се върху използването на този потенциал. Лесно ви е да разпознаете силните си страни и да ги развиете. Можете също така да се изолирате от влиянията на външния свят и да останете почти непоклатими. Младата луна ще ви даде яснота, силно вътрешно желание за промяна в различни сфери на живота. Всичко е наред, ако не сте напълно сигурни къде и как искате да направите тези промени. Просто не бързайте с нещата в този случай – по-късно всичко ще се изясни от само себе си.

В личния си живот напоследък често се пренебрегвте. Но младата луна ще ви даде увереност и способност да се съсредоточите по-отблизо върху задоволяването на вашите нужди и личното израстване. Достатъчно лесно е да направите грешка в това, което казвате или правите, но можете да разрешите този проблем, ако сте възможно най-ясни и разбираеми в думите, действията и намеренията.

Сега имате огромен късмет на 17.08.2023 и е страхотно време за нови начала. Но внимавайте – възможни са някои грешки. Затова действайте без да бързате, обмисляйте всяка стъпка. Имайте вяра в себе си. Уверете се, че се възползвате максимално от уменията си и постигате целите си. Въоръжавайки се с интелигентност и дисциплина, организирането е най-добрият избор сега.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Младата Луна ще ви даде важни прозрения, които да ви помогнат да продължите напред. Сега виждате много голяма картина на вселената и се чувствате по-смели и по-малко уязвими от обикновено – това е добра отправна точка за промяна и експериментиране. Няма от какво да се притеснявате, звездите показват, че ще имате огромен късмет на 17.08.2023 и всички рискове скоро ще се отплатят.

Вие се възползвате от свежата енергия на новолунието и сте освободени от всички пречки. Освободете се от очакванията и изискванията на другите хора. Те вземат енергия от вас. Дори само да сте наясно с това, ще получите страхотни възможности.

Нещата са по-малко успешни, когато става въпрос за професионалния ви живот. Скоро обаче ще сложите край на негативната поредица от събития и ще съберете смелост да започнете отначало. Ще намерите сили да се съсредоточите отново върху това, което наистина има значение, и да си поставите нови цели в професионалния си живот.

Но в романтичната сфера всичко е наред. Чувствате се енергични, жизнерадостни и пълни с апетит за нови приключения. Вашият партньор ще ви помогне да видите нещата от нов ъгъл, което вероятно значително ще подобри връзката ви. Младата луна също е подходящо време за вас, ако все още търсите някой специален – такъв човек може да е много по-близо, отколкото очаквате. Бъдете отворени към другите.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Риби, имате огромен късмет на 17.08.2023, ще почувствате лекота и спокойствие, свързани между другото с прилива на енергия, който младата луна носи. Решени сте да инвестирате време и усилия в това, което е наистина важно за вас, което означава, че подреждате правилно приоритетите. Съсредоточете се върху това да подредите отношенията си и да разберете какво чувствате към близките си. Вече ясно усещате какво искате от другите хора и какво вие самите можете да дадете.

Работете и върху границите, които ви позволяват да направите повече място за себе си в живота. Напоследък сте под голямо напрежение, което ви затруднява да свършите нещата навреме и да спазите желаните от вас срокове. Новолунието ще ви донесе огромен късмет на 17.08.2023 и свеж източник на енергия, който ще ви позволи да постигнете важна лична цел. Това не само ще реши проблемите, но и ще даде самочувствие. Ще се почувствате готови за нови предизвикателства. Останете верни на себе си и се вслушвайте в интуицията си – това ще ви доведе до целта.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе