ТИПОВЕ ЖЕНИ, КОИТО ВИНАГИ ПРИВЛИЧАТ УСПЕШНИ МЪЖЕ – МОЖЕ БИ ТОВА СТЕ ВИЕ?

ТИПОВЕ ЖЕНИ, КОИТО ВИНАГИ ПРИВЛИЧАТ УСПЕШНИ МЪЖЕ - МОЖЕ БИ ТОВА СТЕ ВИЕ?
Любов и партньорство

ТИПОВЕ ЖЕНИ, КОИТО ВИНАГИ ПРИВЛИЧАТ УСПЕШНИ МЪЖЕ – МОЖЕ БИ ТОВА СТЕ ВИЕ?

Такива мъже винаги виждат „своята“ потенциална половинка отдалеч

Не е тайна, че богатите и успешни мъже обръщат внимание на определени жени и не винаги е ясно какво е толкова специално в конкретна жена, която е до такъв човек. Разговаряхме с няколко специалисти по връзките, за да разберем какви типове най-често привличат мъжете с висок статус. Ще се разпознаеш ли в някой от типажите?

Брад Пит срещу Бен Афлек: Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото

Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

Величието на жената е вечно

ТИПОВЕ ЖЕНИ, КОИТО ВИНАГИ ПРИВЛИЧАТ УСПЕШНИ МЪЖЕ – МОЖЕ БИ ТОВА СТЕ ВИЕ?

Истинска кралица

Разбира се, не става въпрос за истинска представителка на кралската династия, а за много самоуверена жена. Точно уверена, не самонадеяна и нарцистична. Такива жени никога не търсят пари и често отнема буквално цял живот, за да бъдат спечелени. Мъжете, които знаят как да правят пари, са свикнали с трудностите и не се нуждаят от обикновен „трофей“, поне ако говорим за дългосрочни връзки. Колкото по-недостъпна е една жена, толкова повече събужда инстинкта на ловец в мъжа.

За мъжа е важно неговата избраница да не разваля репутацията му

Умна красота

Да, за мъжът с положение в обществото е важно жената да се държи адекватно на публични събития – жена, която да знае как да се държи в обществото и той да не се срамува да я запознае с бизнес партньорите си. Вероятно не е необходимо да се уточнява, че статусните мъже се появяват на бизнес и тясно фокусирани събития по-често, отколкото у дома? Често партньорките в живота им правят компания, но само ако мъжът е сигурен, че жена му няма да развали имиджа му в очите на другите мъже. Тя трябва да може да поддържа разговора, да е сдържана, да не й е трудно да изглади напрегната ситуация. Един успешен мъж ще оцени такава жена през целия си живот.

ТИПОВЕ ЖЕНИ, КОИТО ВИНАГИ ПРИВЛИЧАТ УСПЕШНИ МЪЖЕ – МОЖЕ БИ ТОВА СТЕ ВИЕ?

Адекватна егоистка

Това момиче донякъде напомня на предишния тип, но в този случай ще говорим за фаталната красота. Тя никога не забравя за себе си и обръща много внимание на себе си. Много внимание. За нея грижата за себе си е на първо място. Тя никога няма да остане до късно на работа, ако любимият й масажист я чака в салона, защото знае колко е важна грижата за нея. Разбира се, външният фактор не е единственият момент, който е важен за успешния мъж, но колкото по-зрелищна е жената, толкова повече мъжете се захласват след нея. За един богат мъж това е чудесен показател, че тази жена знае как да впечатли. .

Жената – трофей

Тази жена е като скъпо и уникално бижу, което всеки би искал да закачи на ревера си, за да предизвиква завист и възхищение. Това е фаталната красавица, която знае цената си и е наясно как да подлуди един мъж. Тя е в състояние да му дава „на час по лъжичка“ и винаги да го държи гладен за още. Това е жената, която е популярна и която много мъже желаят, но тя не удостоява никого с вниманието си. Тя задейства безотказно ловния инстинкт на мъжете и те трябва да са готови за едно наистина дълго преследване. За тази жена мъжът не е цел. Нищо не е на всяка цена. И това я обгръща с един още по-тайнствен ореол. Спечелването на тази дама е наистина повод за гордост.

Жената – партньор

Тази дама може да не блести с красота, но нейният ум е бърз, аналитичен и по мъжки хладен. Често тя е бизнес-партньор на своя мъж. Образована, умна и сдържана, с великолепни маниери, тя е най-добрият му съветник по въпросите на бизнеса. Нищо не убягва от острото й око, а съчетанието с женска интуиция често спасява от трудни ситуации. Това е може би най-рядко срещаният типаж, но много мъже търсят именно такава жена – която ще бъде техен съмишленик и партньор, техен най-добър приятел и същевременно дама в обществото.

infomax-logo-50-15-HW Ергенът бил женен за украинка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе