3 СТРАННИ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО МЪЖЕТЕ СЕ ВЛЮБВАТ В ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

3 СТРАННИ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО МЪЖЕТЕ СЕ ВЛЮБВАТ В ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ
Любов и партньорство

3 СТРАННИ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО МЪЖЕТЕ СЕ ВЛЮБВАТ В ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

Дори не можете да си представите!

ЗАЩО МЪЖЕТЕ ИЗБИРАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

Днес няма да изненадате никого със съюз, в който една жена е много по-възрастна. Вземете поне любимия на милиони Хю Джакман. Обикновените мъже също все повече правят избор в полза на жени, които може да са дори с повече от дузина години по-възрастни от тях. Разговаряхме с психолог по тази тема, специалистът ни каза някои от не дотам популярните причини, поради които младите мъже може да не се интересуват от връстничките си.

Брад Пит срещу Бен Афлек: Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото

ТИПОВЕ ЖЕНИ, КОИТО ВИНАГИ ПРИВЛИЧАТ УСПЕШНИ МЪЖЕ – МОЖЕ БИ ТОВА СТЕ ВИЕ?

Съвети за двойки: Как да управлявате ефективно семейния бюджет

Най-добрите житейски уроци, които ще научите през 20-те си години

Един мъж е твърде зрял за жени на неговата възраст

Разбира се, психологически. Това не е най-популярната причина и, честно казано, подобни ситуации са рядкост. Случва се млад мъж да издържи толкова, колкото не може да мечтае, а два пъти по-възрастният разбира жизнените процеси малко по-добре за разлика от твърде младите момичета, които не могат да го разберат и по принцип изграждат здрави и най- важното е равнопоставени отношения с такъв мъж. В такава ситуация младият мъж почти винаги ще направи избор в полза на по-възрастна жена, която е готова да оцени неговата емоционална зрялост.

Някои мъже повишават самочувствието си с помощта на възрастни жени

ЗАЩО МЪЖЕТЕ ИЗБИРАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

Мъжът е истински интроверт

Друга не най-популярна причина, поради която мъжът е привлечен от жени, два пъти по-възрастни от него. Психолозите са сигурни, че младите хора с висока степен на интровертност в 85% от случаите ще се съгласят на връзка с жена, по-възрастна от тях. Всичко е просто: интровертните хора не могат да понасят повърхностни разговори, а зрялата жена е в състояние да поддържа почти всяка тема, освен това е по-вероятно да не скалъпва скандали от нулата, което интровертите по принцип не понасят.
ЗАЩО МЪЖЕТЕ ИЗБИРАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

Мъже с ниско самочувствие

И най-редкият случай, когато мъжът се занимава изключително с по-възрастни жени, е, че мъжът просто не е уверен в себе си. За такъв мъж връзката с по-възрастна жена е доказателство, че представлява интерес за жената. Младите хора обаче не бива да се заблуждават, защото често по-зрелите жени търсят младост в партньора, личността играе второстепенна роля и затова е препоръчително мъжът да отработи този момент с психолог.

infomax-logo-50-15-HW Ергенът бил женен за украинка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе