Холивудският актьор Робърт де Ниро наскоро посрещна бебе номер 7, разкри той в разговор с ET Canada . 79-годишният носител на „Оскар“ в свое интервю говори за родителството, докато промотира предстоящия си филм „За баща ми“.

„Искам да кажа, че няма начин да се заобиколи темата с децата. Не ми харесва, че трябва да налагам правила и подобни неща. Но понякога просто нямаш избор“, споделя той, докато обяснява възгледа си за бащинството.

„Мисля, че всеки родител би казал същото. Винаги искате да постъпите правилно с децата и да ги оставите в полза на съмнението, но понякога не няма другначин.“ Когато интервюиращият попита за шестте му деца, той коригира: „Всъщност седем“.

„Току-що имам бебе“, разкри той. Той обаче не разкри подробности за най-новия си член на семейството и за половинката си.

Представител на Де Ниро по-късно потвърди, че той всъщност е баща на седем деца.

Феерия от ЩАСТИЕ на 8 май за 3 зодии

Носителят на Оскар е благословен с шест деца. Актьорът и първата му съпруга Даян Абът са родители на дъщеря Дрена, 51, и син Рафаел, 46. През 1995 г. той приветства близнаците Джулиан и Арън, 27, с бившата си приятелка, модел и актриса Туки Смит. Де Ниро също споделя сина си Елиът, на 24, и дъщерята Хелън Грейс, на 11, с бившата си съпруга Грейс Хайтауър, съобщи People.

Актьорът от Кръстника също е дядо. Той каза, че най-добрата част от това да си родител или баба и дядо, е да подтикнеш децата си да достигнат до мечтите си.

„На моите деца им казвам: „Ако искате да станете актьор или искате да правите това или онова, това е добре, стига да сте щастливи. Просто не се продавайте и премирявайте на други позиции“, каза Де Ниро пред People през януари 2020 г.

„Това е най-доброто, което бих казал – напънете се още малко и посегнете към това, което наистина мислите, че искате да правите. Не се страхувайте.“