Кейт Мидълтън със зашеметяващ тоалет с диаманти на коронацията на Чарлз III (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън с зашеметяващ тоалет с диаманти на коронацията на Чарлз III (СНИМКИ)
Интересно

Кейт Мидълтън със зашеметяващ тоалет с диаманти на коронацията на Чарлз III (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън пристигна  със зашеметяващ тоалет с диаманти на коронацията на Чарлз III. Принцесата на Уелс пристигна в Уестминстърското абатство в навечерието на историческата коронация на крал Чарлз и кралица Камила . За историческия ден Кейт Мидълтън избра луксозен тоалет, и киара – копие на това, което носеше принцеса Шарлот.

Кейт Мидълтън се появи на коронацията в луксозна рокля на Alexander McQueen. Роклята на принцесата беше изработена от коприна в цвят слонова кост със сребърни кюлчета и бродерия от конци на рози, бодили, нарциси и трилистници, представляващи четирите нации на Великобритания.

Нейно мини-величество: Принцеса Шарлот се появи, като истинско бижу на коронацията на Чарлз III (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън със зашеметяващ тоалет с диаманти на коронацията на Чарлз III (СНИМКИ)

Върху тоалета Кейт Мидълтън носеше тъмносиня роба на Кралския викториански орден с червена рамка. Мидълтън допълва визията си със зашеметяваща огърлица с гирлянди Джордж VI, направена през 1950 г. по искане на крал Джордж VI за дъщеря му Елизабет II, която е украсена с три низа големи диаманти. Принцесата добави и обеци с перли и диаманти на принцеса Даяна. Интересното е, че за коронацията, вместо тиара, Кейт Мидълтън носеше украса за глава Jess Collett x Alexander McQueen със сребърни решетки, кристали и сребърни нишки, бродирани с триизмерни листа.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе