Защо най-атрактивната двойка от „Един за друг“ отпадна преди полуфиналите

Защо най-атрактивната двойка от Един за друг отпадна преди полуфиналите
Интересно

Защо най-атрактивната двойка от „Един за друг“ отпадна преди полуфиналите

Най-атрактивната двойка от „Един за друг“ отпадна преди полуфиналите. Александрина и Иван, една от най-атрактивните двойки в този сезон на „Един към един“, се сбогуваха с романтичното съперничество тази седмица. Двамата не успяха да се справят с никакво предизвикателство и в крайна сметка бяха елиминирани в мача срещу Виктория и Георги.

Защо най-атрактивната двойка от "Един за друг" отпадна преди полуфиналите

 

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

Защо най-атрактивната двойка от „Един за друг“ отпадна

Последната „Супер двойка на седмицата“ – Димана и Кристо – получиха специално предимство, което беше решаващо за развитието на играта. Те трябваше да отменят един глас и предпочетоха да лишат Сани и Иван от обятията на най-близките си приятели – Виктория и Явор. Без ничия подкрепа кюстендилското семейство, което бе  най-атрактивната двойка напусна надпреварата в „Един за друг“ на крачка от финала.

Тазседмичното предизвикателство за двойки предизвика участниците да създадат завладяващо изживяване при пазаруване без ръце. За да изпълнят успешно задачата, партньорите трябва да демонстрират добра координация и добра комуникация. Изпитанията се оказаха непосилни за най-атрактивната двойка Александрина и Иван и те се отказаха сами.

Заради решението си двамата са елиминирани директно. Три пъти по-бързи от останалите бяха Габриела и Десислав, които освен финансови награди получиха имунитет.. Те станаха и първите полуфиналисти на шоуто.

Четири двойки се впускат в битка за спасяване – Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Кристо.

Предизвикателството изисква физическа и психическа мобилизация и участниците трябва да поставят определени блокове с изображения върху нестабилна маса. Димана и Христо показаха отлична памет и завидно спокойствие, заеха първите места в състезанието. Най-бавните Викси и Георги се изправят на елиминация срещу Сани и Иван.

Следващата седмица състезанието навлиза в полуфинална фаза, а изпитанията вече са само в тандем. Специална изненада очаква участниците, чието първо предизвикателство ще бъде екстремно.

infomax-logo-50-15-HW Ергенът бил женен за украинка

Защо най-атрактивната двойка от "Един за друг" отпадна преди полуфиналите

Tagged
на горе