Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА

Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА
Астрология

Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА

Телец

 

Мъжът, роден под този зодиакален знак, се отнася с жена си като с истинска кралица и няма нищо против да направи повече, за да я направи щастлива.Той е човек, който всъщност вижда всички усилия, които партньорът му полага за него.  И със сигурност знае как да даде нещо в замяна. С такъв мъж ще се чувствате обичани, обгрижвани, преследвани и той никога няма да ви се насити.

Той ще ви накара да се почувствате специални, дори в онези дни, когато не се харесвате.

Той ще гледа само вас в стая, пълна с красиви жени, и само с една усмивка може да накара сърцето ви да бие по -бързо. Дори и да е истински господар, когато съблазнява, той никога няма да се възползва от това и ще ви бъде верен.

Той знае, че истинските жени са трудни за намиране, затова никога не би сменил диаманта си за камък.

 

Рак

 

Това е един от най -чувствителните и емоционални зодии и той показва това на партньора си ежедневно. С такъв мъж ще бъдете обсипани с целувки и прегръдки, защото това е неговият начин да изрази любовта си.

Той ще изпълни всяко едно желание на партньора си и няма да има нищо против да го направи. Той би предпочел да остане с партньора си у дома, да гледа добър филм, отколкото да излезе с приятелите си и да се забавлява.

Той е истински съпруг и не е чудно, че всички момичета, които излизат с Рак, се оказват щастливи.

Мъжът Рак ще бъде вашата подкрепа, когато не знаете какво да правите. Той ще бъде вашият здрав разум, когато сте загубени, и най -добрият ви приятел, когато имате нужда от рамо, на което да плачете. Той е човекът, който винаги ще ви поставя на първо място, дори ако това означава, че в крайна сметка ще бъде наранен.

Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА

Лъв

 

Лъв е мъж, който обича да разглезва партньорката си със скъпи подаръци и романтични вечери със свещи. Той е истински джентълмен и винаги знае какво да прави и какво да каже, за да съблазни жена.

Когато е във връзка, той е лоялен и не гледа настрани.

Той е семеен тип човек, така че когато почувства, че е намерил правилната жена, той по -скоро ще се установи, отколкото да иска да е свободен и да купонясва всяка вечер.

Той се чувства много по -добре, когато има някой, и затова знае да се отнася към жена си с любов и уважение.

Ако сте имали късмета да се омъжите за такъв мъж, можете да сте сигурни, че той ще се грижи за вас по най -добрия начин. Той дори ще пренебрегне желанията си, само за да ви направи щастливи, защото ако вие сте щастливи, и той е щастлив.

Животът с него ще бъде като най -красивата любовна история и той никога няма да съжалява за цялата любов и обич, които ви дава.

 

Козирог

 

Мъжът от тази зодия просто обожава жената, в която е влюбен. Той ще направи всичко по силите си, за да се чувствате обичани през цялото време.

Той няма да гони други жени, защото има най -красивата до себе си. Той никога не би направил нещо глупаво, за да рискува да те загуби, и винаги ще ти покаже колко те обича и колко значиш за него.

Понякога може да се държи като студен човек, но всъщност е доста мек. Той вижда всичко, което се случва около него и е доста умен, когато избира партньор в живота. Той е човек, който усеща всичко дълбоко, така че никога не би ви наранил умишлено.

Животът с него ще бъде като в приказка и той винаги ще те обича като първия ден.

Tagged , , , , ,
на горе