Четирите зодии, които ще имат повече пари и изобилие през 2022

Четирите зодии, които ще имат повече пари и изобилие през 2022
Астрология

Четирите зодии, които ще имат повече пари и изобилие през 2022

Всяка година звездите носят различна енергия за всеки от 12-те зодиакални знаци. Например, от всички зодии, Рибите са готови да имат най-щастливата 2022 г., а Лъвът може да очаква победи в кариерата тази година. А за някои изгряващи знаци (известни също като асцендентни) може да има повече пари в менюто за 2022 г.

Има  и определена причина, поради която тези изгряващи знаци, вместо знаците на слънцето (което обикновено четете за вашия хороскоп), се използват за прогнозиране на финансово изобилие. Те се отнасят до това как астролозите предсказват къде ще бъде Юпитер. Именно тази е най-важната планета, когато гледате към финансови печалби. Това е и планетата на късмета, като спрямо нея можем да предскажем в какви аспекти ще изпитаме растеж през следващата година.

Тук се вземат предвид 12-те астрологични дома, които представляват най-различни области на човешкия живот. Когато Юпитер е в определени домове във вашата карта, това разположение може да отразява изобилие и финансови печалби. За тези изгряващи знаци, за които говорим, по-специално тази година, Юпитер ще активира техния втори и осми дом . Това са съответно тези на личните ресурси и споделените ресурси. Именно това може да сигнализира за положителни промени в парите.

Изгряващите знаци, готови за директен паричен растеж тази година, са Козирог, Водолей, Лъв и Дева.

За асцендентите на Козирог и Водолей Юпитер ще активира втория им дом от лични ресурси. А за изгряващите Лъв и Дева планетата на късмета и богатството ще се движи през техния осми дом на споделени ресурси.

Козирог и Водолей.

Изгряващи знаци като Козирог и Водолей имат Юпитер във втория си дом на лични ресурси за цялата 2022 година. Тук е важно да се отбележи, че паричните промени вървят ръка за ръка с това разположение на звездите. Тези хора може да се възползват от това как ще се справят с личните си ресурси, особено ако са работили усилено за постигане на определени финансови цели през последните няколко месеца. Това е така, защото Юпитер надгражда това, което вече сте установили, и ви носи сигурност.

Имайки това предвид, изгряващите знаци Козирог и Водолей могат да очакват увеличение на средствата, за които са работили, за да спечелят сами. Тук не се включват наследените приходи или ако по друг начин са непряко облагодетелствани. Това може да приеме формата на увеличение на заплатата или може би осигуряване на приходи от успешни проекти. Дори да сте ги започнали  още миналата година, не се отказвайте от тях, защото скоро всичко, за което сте работили, ще ви се отплати.

Това често може да бъде определено като лесни пари – сякаш семената вече са засадени и вие просто берете ползите.

Ако всъщност това са „лесни пари“, невероятно – насладете се на тази възможност да берете плодовете на вашия труд. Спокойно можете да инвестирате спечелената сума в нов бизнес или покупка на жилище, защото по този начин ще вложите парите си в нещо, от което ще имат облага и вашите близки. Не прекалявайте обаче със споделянето на вашия успех, защото много хора ще изпитат завист и може да опитат да ви отнемат добрия момент.

Лъв и Дева.

По отношение на изгряващите знаци и парите, асцендентите на Лъв и Дева ще имат Юпитер да преминава през осми дом. Именно той често се свързва парите на други хора. Този ​​транзит на Юпитер може да обхваща всичко за разлика от заплатата – от получаване на плащания от други в клиентски бизнес, до изплащане на инвестиции или дори семейни наследства.

Ако в момента сте в романтична връзка и сте асцендент Лъв или Дева, може да очаквате да обедините активите си с партньор и да спечелите в това отношение.

Може би ще започнете бизнес с половинката си или ще се впуснете в инвестиране в недвижими имоти. И ако не сте Дева или Лъв, изгряващи сами, все още можете да пожънете финансовите награди за продължителността на 2022 г., ако сте близък с някого с това разположение.

Парите също може да идват при вас по различни начини. Всъщност, без значение от вашия знак, можете да постигнете всичко и всичките си финансови цели. От вас се иска просто да сте достатъчно целеустремени и последователни с действията си и да не се отказвате. Опитайте се да направите всичко възможно в търсенето на успеха и не се отказвайте. Това е вашата година, в която сте в положение да се надявате на положителна развръзка на вашите бизнес начинания.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе