6 съвета за любов и щастие
Любов и партньорство

Ако искаш да го задържиш: 6 съвета за любов и щастие

Невъзможно е да задържите мъж насила, самият той трябва иска да остане с вас. И причините за това трябва да са положителни – желанието да се грижи за вас, да прави любов с вас, да отглежда децата си с вас. И това е повече от достатъчно за хармонична връзка.

Ако трескаво търсите отговор на въпроса как да задържите любимия човек, тогава едно или повече от тези условия са били нарушени. Не се притеснявайте, следвайте тези 6 съвета и отново ще възвърнете семейното щастие.

Не го дразнете

Ако непрекъснато намирате недостатъци във всякакви дреболии, можете да изгоните дори най-търпеливия мъж. Е, помислете, всички тези дребни неща, като дали е пуснал сделката на тоалетната чиния и други от този род, наистина ли са толкова важни, че да си струва да се тормозите взаимно? Няма да го промените, дори той, с цялото желание, няма да може бързо да се промени, даже и ако реши да опита – необходими са години, затова се заредете с търпение.

Ценете себе си

Ако се стремите да задоволите всичките му капризи, вие сте слуга за него, едно допълнително удобство и нищо повече от това. Не трябва да му угаждате напълно във всичко, особено ако наистина греши. За да остане близо до жената, мъжът трябва да има уважение към нея, в противен случай това е под неговото достойнство.

Също така не е нужно да изпадате в пълна зависимост от него – финансова или морална. Трябва да имате собствен личен живот, време за хобита, други лични неща и т.н. Добре е да имате собствен източник на доход, който не зависи от него.

Бъдете добра домакиня

Ако не знаете как да готвите или да шиете, научете се. Мъжът възприема своя спътник преди всичко като пазител на домашната топлина и уют, така че осигурете му всичко това.

Следете за външния си вид

Бъдете обективни: правите ли всичко по силите си, за да останете привлекателни ? Ако не, започнете от днес. Когато се приготвяте за работа се стареете да изглеждате максимално добре, нали? Същото трябва да важи и когато сте си у дома. Осигурете си удобни дрехи, но такива, които ви стоят добре и в които ще грейнете в пълния си блясък за мъжа до вас.

Бъдете активни в спалнята

Интимното привличане е един от стълбовете на силната връзка. Ако не осъзнавате това, ще ви е трудно да задържите мъжа до себе си. Бъдете инициативни и предлагайте да изпробвате нови неща в леглото. Уверете се, че и двамата сте доволни след всяко правене на любов.

Развийте се интелектуално

Винаги трябва да се развивате, за да му е интересно да общува с вас, да се консултира, когато трябва. Мъжете обичат умни (разбира се, умерено) жени. Намерете си нови хобита, те могат много да ви помогнат в това отношение, защото ще разширят възгледите ви за света.

Tagged , , , , , ,
на горе