Пиянска целувка – изневяра ли е
Любов и партньорство

Пиянска целувка – изневяра ли е?

Може би на всеки му се е случвало да изживее пиянска целувка. Ако пиете, има голяма вероятност някога да сте стигнали до нещо такова. В момента може да ви се е сторило правилно, а може би дори не сте се замисляли за това. Но на следващия ден сте се събудили и се чувствате различно. Може би съжалявате за това, а може би ви се иска да се беше случило, когато не сте били пияни. Не знаете също как се чувства другият човек и дали изобщо си спомня за това, което ви плаши.

infomax-logo-50-15-HW 10 неща, които една детска стая трябва да има

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

Можете ли да не казвате нищо и да се държите така, сякаш никога не се е случвало? Или трябва да се обърнете към него?

Когато някой се напие и направи някоя глупост като пиянска целувка, първият му инстинкт е винаги да обвини за това алкохола. Това е нещо като да кажеш: „Дяволът ме накара да го направя!“ С други думи, хората искат да се оправдаят с това, че са пияни, за да не поемат лична отговорност за действията си.

Ако пиете какъвто и да е алкохол, знаете, че има различни степени на „пиянство“. Може да сте леко подпийнали или да сте се замаяли, а може и да сте пияни до козирката и да сте на ръба на припадането. А може да сте навсякъде по средата. Където и да сте, фактът е, че сте го направили.

Добре, нека се върнем към сценария, в който сте във връзка, но ви се случи пиянска целувка с някой друг – или партньорът ви го прави. Счита ли се това за изневяра? Трябва ли да се чувствате виновни, ако сте го направили? А може би се чудите и дали трябва да простите на партньора си, ако се е целунал пиян с друг.

Е, технически, да, това е измама. Дефиницията за изневяра е да правите нещо емоционално и физическо с друг човек, различен от партньора ви. И не бихте ли казали, че целувката в нетрезво състояние попада в тази категория? Въпреки това не всичко е черно и бяло.

Ето някои неща, които трябва да вземете предвид, ако искате да разберете дали една пиянска целувка е изневяра.

Степен на ангажираност към партньора ви

Дали целувката в нетрезво състояние е била изневяра, или не, има много общо с нивото ви на ангажираност. Ако току-що сте започнали да се срещате с партньора си и не сте сигурни дали сте изключителни, тогава това не е изневяра. Ако обаче сте обвързани или дори женени, тогава да, това би се считало за изневяра.

Ако двамата сте в почивка по някаква причина или сте се разбрали само за временна раздяла, тогава правилата за тази ситуация трябва да бъдат договорени между вас двамата. При всички случаи, държите ли на него и той на вас, една пиянска целувка може да доведе до много проблеми.

пиянска целувка
Пиянска целувка – изневяра ли е?

Колко пияни сте били вие или вашият партньор

Както казахме по-горе, това, че сте били пияни, не е оправдание да не поемете лична отговорност за поведението си. Въпреки това трябва да признаете, че колкото повече се напивате, толкова по-малко сте в състояние да вземате добри решения и може да се стигне до пиянска целувка. Така че, ако вие или вашият партньор сте били пияни до козирката и не си спомняте, това би било малко по-простимо, отколкото ако са били само подпийнали и са знаели точно какво правят. И пак – прекаляването с алкохола е вредно, не го забравяйте.

Продължителността на целувката

Каква е била целувката? Ако е било само бързо допиране на устните, това не е толкова голям проблем, колкото ако е било многочасова сесия на целуване. Ако целувката не е включвала език, интимно докосване или лежане в хоризонтално положение, може би не е толкова лошо, колкото ако е била въпросната пиянска целувка.

пиянска целувка
Пиянска целувка – изневяра ли е?

Връзката между двамата целуващи се пияни

За някои хора, ако една пиянска целувка се е случила между непознати, то тя не е толкова сериозна, колкото ако се е случила между двама души, които се познават много добре. Ако това е непознат, вероятно никога повече няма да го видите. Но ако е между двама души, които имат трайни чувства един към друг – или огромно влюбване – тогава това е друга история.

Кой направи първата крачка?

Дали човекът е дал или получил целувката, може да е от значение за това дали става въпрос за изневяра. Ако вие или вашият партньор сте били тези, които са инициирали една пиянска целувка, това е малко по-лошо, отколкото ако това е бил другият човек. Поне не е било ваша идея.

При всички случаи, ако сте в сериозна връзка, не бива да си позволявате да се стига до пиянска целувка с друг.

Вижте още:

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Отървете се от ограничаващите вярвания: Отключете истинската си вътрешна сила!

Tagged , ,
на горе