9 откровения на мъжете, които не изневеряват на жените си
Любов и партньорство

9 откровения на мъжете, които не изневеряват на жените си

Не всички мъже бягат от семейните проблеми и рутината, започвайки паралелна връзка

Наложен стереотип е, че повечето мъже не са склонни да бъдат верни на жените си и ще започнат афера при първа възможност. Да, подобни истории не са необичайни. Има обаче мъже, които наистина искат да бъдат всеотдайни към половинките си и избягват изкушенията с всички сили.

9 откровения на мъжете, които не изневеряват на жените си

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

9 мъже откровено разказаха какво им помага да бъдат верни на жената, която обичат.

„Да, понякога се изкушавам да бъда интимен с други жени. Но не го правя, защото не съм негодник и съм лудо влюбен в жена си”. – Марин, на 31 години.

„Винаги идва критичен момент, когато можеш или да си позволиш да паднеш в заешката дупка, или да се отдръпнеш. Номерът е да разпознаете този момент и да използвате нещо, което пренасочва вниманието възможно най-бързо. Това, което правя, е да си спомня усмивката на лицето на моята годеница в деня, когато й предложих брак. Работи всеки път.“ – Николай, на 34 години.

„Всъщност всичко е просто: колкото по-често имам близост у дома, толкова по-лесно ми е да устоя на изкушението. Просто го обясних това на моята приятелка. Тя никога не ми е отказвала интимност, вероятно защото разбира, че ще има пряка полза за нея, ако се погрижи да не напускам къщата развълнуван. — Иван, на 33 години.

 откровения на мъжете, които не изневеряват на жените си

„Приятелката ми е най-добрата в интимната кореспонденция. Тя ми изпраща закачливи съобщения, когато съм в командировка. И това ми позволява да се съсредоточа върху нея и интимния ни живот през цялото време, дори когато не сме физически заедно.“ — Филип, на 30 години.

„Само миналата седмица една колежка открито флиртуваше с мен, въпреки че знаеше, че имам връзка. Отвърнах на флирта, но веднага спрях, когато се стигна до физически контакт. Когато усещаш приятни докосвания, вече е трудно да се контролираш, така че просто не го позволявам с други жени. – Станислав, на 35 години.

откровения на мъжете, които не изневеряват на жените си

„Всеки път, когато попадна в несигурна ситуация с други жени, се сещам за дъщеря си. Не искам да бъда измамена, така че трябва да се държа така, както бих очаквал от нейните бъдещи гаджета. Иначе ще съм просто животно и лицемер.“ — Михаил, на 39 години.

„Лятото е най-трудното време от годината за мен, когато момичетата се разхождат с късите си поли и рокли. Не мога да не си представя всяка жена, която срещам, гола. Правя това от 10 години. Но аз просто създавам тези сложни фантазии в главата си и това ми пречи да имам афера отстрани в действителност. – Юлиян, на 33 години.

„Дългосрочните отношения се основават на доверие. И двамата партньори трябва редовно да правят жертви и отказът от интимност с други жени е една от тези мои жертви. Всъщност не е толкова трудно.“ — Денис, на 30 години.

откровения на мъжете, които не изневеряват на жените си

„Баща ми имаше много романи и това много нарани майка ми. Така че винаги, когато почувствам дори най-малкото привличане към друга жена, си спомням какво е преживяла майка ми. Мисля си за всичко, през което е преминала, и си спомням като какъв мъж ме възпита тя – добър мъж, който уважава жените. – Мариян, на 32 години.

infomax-logo-50-15-HW Индиана Джоунс и Харисън Форд ще пристигнат в Кан за световната премиера на новия филм

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе