9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа
Любов и партньорство

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

Една капризна жена определено ще каже каквото иска. И това е увереността, която очарова мъжете

Не е тайна, че капризните дами са по-склонни да получат това, което искат от мъжете, отколкото „добрите момичета“. Често ги наричат ​​дръзки, палави и рисковани. И въпреки че това не е много честно, има причини да им се измъкне всичко.

Всичко опира до онези качества, които се срещат във всички капризни жени. Разбира се, всички сме чували милиони пъти от мъжете, че харесват „хубави момичета“, но всъщност повечето мъже просто са привлечени от рискови дами. А те от своя страна не се занимават особено с мъжете. Те определено ще кажат каквото искат. И това е увереността, която очарова мъжете.

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

5 начина как да утешите някого в труден момент

11 скучни ситуации, които показват, че любовта ви е по-силна от всякога

Как да привлечете богатство и просперитет в дома си

Защо капризните жени изглежда винаги получават това, което искат? Ето 9 причини:

1. Те ​​са дяволски уверени в себе си.

Ако сте добро момиче и сте уверени в себе си, все още може да ви липсва степента на увереност, която е присъща на капризните дами. Тоест вие не се разпореждате с него по начина, по който те го правят. Когато такава жена говори, мъжът я слуша и прави каквото тя иска.

2. Те не приемат не за отговор.

Палавите и капризни жени не са тези, които се съгласяват, когато им се каже „не“. Те пак ще правят каквото си искат. И в повечето случаи неподчинението им се отплаща добре.
Те знаят какво правят, когато отказват да приемат не за отговор. Те не се опитват да бъдат бунтовници, те просто знаят какво всъщност е най-добро. Поради това изглеждат палави, но в действителност тези жени се справят добре.

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

3. Те карат другите да работят за тях.

Ако сте „хубаво момиче“, тогава вероятно се чувствате малко виновни, когато молите другите да свършат нещо вместо вас. На палавите жени в такава ситуация просто не им пука. Те ще наредят на мъжа да направи нещо за тях, без да им мигне окото. И това работи.

Мъжете обичат да слушат строгата жена, когато тя им казва с особено доверие какво да правят. И ако искате някой друг да свърши работата, дръжте се така, сякаш вие отговаряте и всичко ще бъде свършено.

4. Не позволяват на другите да ги нараняват.

Една дръзка (в добрия смисъл на думата) жена просто няма да позволи на мъж да я обиди или унижи по някакъв начин. Когато някой се опита да й причини това, тя става още по-висока и го смазва. Тя знае цената си и не се страхува да направи всичко, за да го знаят и другите.

5. Държат на думата си.

Рисковите и непокорни жени не само правят смели изявления, те се придържат към тези думи. Те няма да обещаят нещо, за да не го изпълнят по-късно.

Това означава, че когато говорят, им се вярва. Те са спечелили доверието на почти всички. Някои обещания могат да бъдат досадни и нагли, но фактът, че те държат на думата си въпреки тези твърдения, прави тези жени способни да постигнат своето.

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

6. Те поемат рискове

Трябва да се признае, че дръзките жени много често поемат големи рискове. Поради това ги наричат ​​„палави момичета“. Тези рискове обаче се изплащат в дългосрочен план. Те получават повече, защото поемат повече рискове.

Разбира се, те могат да загубят доста, ако поемат големи рискове, но за тях това просто означава, че могат да спечелят още повече. Понякога тези рискове си струват, за да получите точно това, което искате.

7. Не им пука какво мислят мъжете за тях.

Ето ключът: те просто не се интересуват какво мислят мъжете за тях. Те не съжаляват за нищо, което е необходимо качество, за да се постигне нещо в живота.

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

8. Те не играят по правилата

Правилата трябва да се нарушават. Така си мислят рисковите жени. Те не се интересуват от правила. Тяхната грижа е да направят всичко възможно, за да получат това, което искат.

И затова често им се носи славата на „лошо момиче“. Нарушиха правилата. Това обаче ги доведе до мястото, където са. Така че може би трябва да обмислите използването на тази техника, ако искате да получите това, което искате.

9. Те са много независими.

Това означава, че те знаят как да притежават себе си и не трябва да разчитат на някой друг, за да получат това, от което се нуждаят. И понякога тази независимост изглежда на мъжете като палаво и предизвикателно поведение. Но това е, което е донесло на такива жени всичко, което имат.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе