Абитуриенти – как да изберем бижута за бала

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала
Мода

Абитуриенти – как да изберем бижута за бала

Много красота, цветни рокли, бляскави бижута. Месец май е месецът на баловете. Той идва с пъстра дъга от пищни абитуриентски рокли. С трепетно очакване на един от най-важните моменти в живота.  Дамите развълнувани подготвят своя абитуриентски бал. Приказна вечер, в която обличат дълга, феерична рокля и дефилират пред приятели и близки като истински модели. Балът е най-важният момент за абитуриентите и те искат да изглеждат впечатляващо.

Какви бижута да изберете за този ден?

Най-подходящи за бала са златни и сребърни бижута. Те са не само изискани, но и много издръжливи. Подходящи са за колие, гривна, пръстен или обеци. Сребро и злато са в топ тенденцията за 2023. Те ще добавят нотка финес, елегантност и красота към официалната визия.

Златни бижута и бижута с диаманти – модни тенденции 2023

Кои бижута биха паснали идеално за рокля

Как да носим сребро? 5 съвета за вашите бижута

Тук ще ви представим златни и сребърни модели бижута за бала:

Злато

Златото е модерно и носи добра енергия. Златни бижута символизират просперитет, благополучие, богатство, престиж и сила. Затова са много подходящи за завършващите абитуриенти. Ще им дадат елегантност и самочувствие.

Златните бижута са изискани, придават завършен вид на вашата визия. Съчетават се добре с бял, черен или цветен тоалет. Подходящи са и за жени, и за мъже. Златно бижу за бала е една добра инвестиция за в бъдеще.

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

Сребро

Среброто е предпочитан подарък за абитуриенти. Също като златото, то е на мода и в съчетание със скъпоценен камък, кристал, цирконий, перла, ще бъде перфектен акцент към тоалета.

Момичетата може да носят сребърни колиета с нежна висулка, комплект обеци и гривна, фини бижута, които едва се забелязват, но са много ефектни, а момчетата да изберат сребърна гривна с интересна плетка. За косата на дамите се предлагат безброй карсиви диадеми, фуркети, фиби, шноли, гребени с кристали, увиващи бижута за коса. Има класически, обикновени модели, а също модели със смели форми и цветове. Всеки ще предпочете според характера си, така че да улови емоцията на този ден! И своята идндивидуланост.

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала
Снимка: https://pixabay.com/

Търсете изделия от висококачествено сребро от проба 925 и бижута с нежна, фина изработка. Някои ще предпочитата класически модели, други ще заложат на смели, ярки цветове, дизайн и форми на бижуто. Тази година бижутата са задължителен аксесоар към роклята и са истински атрактивни.

Цветни бижута

Освен злато и сребро, може да изберете цветно, масивно, асиметрично бижу, което ще привлече погледите. От стъкло, камъни или комбинация от благороден метал и камъни. За момичета, които смело тръгват в живота и ясно изразяват своите мечти.

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

Как да съчетавате бижута с абитуриентската рокля?

Първо

Ако роклята е с богата декорация от перли, нашита с мъниста, кристали, пайети, голямо бижу няма да бъде подходящо. Много орнаменти, украса, пера и обемна прическа, не се съчетават добре с голямо бижу. Ако носите едри бужута, не слагайте същите гривни и обеци, защото е претрупана визия. Рокля с V-образно деколте, без презрамки, изчистен модел с прибрана коса и уникално, атрактивно колие, ще ви направят принцеса на бала.

Второ

Ако искате да блеснете и покажете своите бижута, избрете малка черна рокля, а ако носите цветна рокля, с много елементи и декорации, заложете на дискретни, малки, сребърни или златни бижута, които ще накарат роклята да изпъкне. Сребърно или златно бижу трябва да бъде единственият аксесоар на една семпла рокля.

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

Ако сложите масивна златна или сребърна гривна, не носете колие, а само деликатни обеци. Богати гривни са подходящи за рокли без ръкави или ¾ ръкави.

Ако носите пищни обеци, не слагайте колие, така ще изглеждате стилно. Не прекалявайте и с пръстените. Помнете златното правило за 3-те бижута едновременно.

Трето

Ако имате несъвършенства, може да ги прикриете. За дамите с форми, препоръчваме да носят дълго колие и дълги обеци на V-образно деколте, което издължава фигурата. Ако искате да прикриете дълга шия, носете къси колиета и кръгли обеци.

Как да бъдем като звезда на бала

Селена Гомез

Известна от киното и много детски сериали, Селена Гомез обича да носи интересни, екстравагантни обици, но също и фини златни, сребърни колиета. Ако искате нейната визия, заложете само на нежно колие.

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала
Снимка: https://pixabay.com/

Ким Кардашиян

Най-популярната звезда Ким Кардашиян обича да не остава незабелязана. Бижутата, които носи са екстравагантни. Особено популярни за нея са диамантени колиета тип чокър, които се носят по врата. Сега тя носи бижута, които създава с нейния съпруг Кание Уест и известен дизайнер. Ако искате нейнта визия, заложете на златно колие.

Абитуриенти - как да изберем бижута за бала

infomax-logo-50-15-HWДеси Слава става г-жа Донева за новия български сериал „София вкъщи“

Абитуриенти – как да изберем бижута за балаПодготовка за лятно парти в градината

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе