Кои бижута биха паснали идеално за рокля

ои бижута биха паснали идеално за рокля
Мода Лайфстайл

Кои бижута биха паснали идеално за рокля

Цветът на тоалета до голяма степен определя избора ни на бижута. Можете да подберете бижута за роклята си според принципа на контраста, но той не трябва да внася дисхармония в изображението.

Вторият вариант е изборът на бижута, които да съответстват на цвета на тоалета. Но в този случай трябва да се уверите, че бижутата няма да се изгубят на фона на роклята.

Освен това, когато избирате цвета на бижутата, трябва да вземете предвид вашия външен вид. За светлокожите момичета бижутата в студени тонове са най-подходящи, а за тези с тъмна кожа са идеални топлите нюанси. При избора на бижута е много важно да се вземат предвид стилът, предназначението на тоалета и материята, от която е ушит.

Ето и няколко хармонични комбинации:

• Сребърните бижута ще позволят на една синя рокля да заблести в целия си блясък, а ако трябва да поставите ярък акцент, тогава трябва да изберете тъмно червени бижута.

• Да се комбинира червена рокля заедно с допълнителни бижута не е особено необходимо, тъй като цветът е самодостатъчен. Но ако искате да използвате такива, тогава трябва да ги изберете, в зависимост от предназначението на тоалета ви. Така че, за вечерно излизане в червено, бижутата в златен нюанс, както и в черно, са идеални. За небрежен вариант можете да използвате бижута в бели или червени тонове (червеното не трябва да съвпада в тон с роклята, трябва да е по-светло или по-тъмно като нюанс).

• Рокля в цвят бордо в богат нюанс се нуждае от бижута в златен цвят. Различни „ягодови“ нюанси – боровинка, къпина, червена боровинка – са подходящи за бургундския нюанс на роклята. Лесно е да изберете бижута за бежова рокля, тъй като този цвят се съчетава с голямо разнообразие от нюанси.

• Жълтата рокля трябва да бъде допълнена с лилави бижута. За да си създадете нежен романтичен външен вид, по-добре е да използвате светли тонове на лилавото (люляк, виолетово). Бижутата в люлякови и патладжанови нюанси на фона на жълта рокля са вариант за по-смели момичета.

• На зелената рокля ще пасват по нов и свеж начин златни или сребърни бижута. Ярък акцент може да се постави с помощта на бижута с коралов цвят.

• Бялата рокля може да бъде допълнена с цветни бижута. Червените и сините цветове ще направят външния ви вид елегантен, пастелните нюанси са подходящи за създаване на романтична визия.

• Перлите ще придадат изтънченост на черна рокля.

• За рокля с флорален принт не избирайте многоцветни бижута. Струва си да изберете един от нюансите, които присъстват в цвета на облеклото и да изберете бижута от този конкретен цвят.

• Трудно е да изберете бижута за карирана рокля. Декорациите за такова облекло трябва да бъдат възможно най-опростени.

Стилни за вечерта

И така, вечерните рокли често се шият от обикновени красиви материи с гладка, текстурирана или лъскава повърхност. Когато избирате бижута към тях, трябва да се придържате към правилото: дрехи със строга кройка и лаконичен дизайн могат да се комбинират с масивни и закачливи бижута. За рокли със сложна кройка си струва да изберете грациозни и скромни бижута.

Когато избирате обеци, трябва да вземете предвид прическата си. Дълги обеци могат да се използват за вдигната прическа. Ако косата ви е спусната, тогава е по-добре да вземете масивни обеци.

Коктейлни рокли

Можете да изберете най-различни бижута за коктейлни рокли, най-важното е те да съответстват на стила ви. За рокли от леки материи с тънки презрамки си струва да изберете нежни и грациозни колиета.

Летни рокли

Бижутата за летните ви ежедневни рокли могат да бъдат закачливи и големи. Днес естествените материали са на мода, така че си струва да използвате продукти от дърво или полускъпоценни камъни. Но и пластмасовите бижута в комбинация с лятна рокля също могат да изглеждат стилни.

Офис стил

За вашата бизнес рокля трябва да изберете бижута в класически строг стил. Най-доброто решение е да използвате един елемент, например висулка или брошка.

Tagged ,
на горе