Моден тренд за 2021-ва година: Каре

карето - моден тренд за 2021
Мода

Моден тренд за 2021-ва година: Каре

Обичате ли да носите дрехи с каре? Как ги комбинирате и знаете ли, че тази година пролетта е облечена в каре? Точно така – дали ще е класически тартан или в стил Принца на Уелс, карето ще е на почит през топлите дни от 2021-ва година. Нека ви разясним няколко подробности по въпроса, а и да ви дадем съвети.

Най-силното присъствие на карето тази година е в костюма

Сам по себе си класическия сет от сако с панталон е топ тренд за пролет 2021 година. Буквално ще убиете рибата и ще сте супер актуални, ако изберете такава комбинация в каре. От цветовете ви съветваме да заложите на сивото и кафявото в топлите му нюанси, а защо не нещо по-смело като червено и жълто.

И като заговорихме за червено каре

То ще е супер актуално в щандовете за пролетните рокли тази година. Ние лично много обичаме тази рокля – супер тийн и младежка, по ученически провокативна, но и своенравна и интересна. За тази рокля ви съветваме да компенсирате с високи токчета, включително и обувки тип стилето.

Няма лошо и в това да комбинирате каре в аксесоарите

Ако карето не е вашето, можете да заложите просто на карирана чанта. Особено актуални ще са вариантите за през рамо, както и в кройка тип раница, но за носене в ръката. Интересни са и моделите на някои модни брандове за очила с рамка в каре, както и шапки каре – барета и дори безйболни от топли материи.

Преходно яке в каре

Това също е добър вариант, а освен това е достатъчно класически, за да си го носите и когато модата на карето отмине. Съветваме ви за тази цел да се спрете на опция дълго до коляното сако или спортен блейзър. Цветовете тук също са класически, а именно бяло с черно и сиво със зелено.

На снимката: модели на Rag & Bone , Thakoon , Jean-Charles de Castelbajac , ADAM , Burberry Prorsum

Tagged , , ,
на горе