Станислав вдига сватба след победата в Hell’s Kitchen

Станислав вдига сватба след победата в Hell's Kitchen
Интересно

Станислав вдига сватба след победата в Hell’s Kitchen

Станислав вдига сватба след победата в Hell’s Kitchen. 2023 година определено ще бъде професионална и лична година за сладкаря Станислав Иванов. След като спечели кулинарното състезание Hell’s Kitchen, той се подготвя и за сватбата.

Станислав вдига сватба след победата в Hell's Kitchen

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Станислав вдига сватба след победата си в Hell’s Kitchen

Двамата с годеницата му Божидара все още не са уточнили точна дата, но едно е ясно, че тази година ще свири Менделсон. „Искаме сватбата да е край морето и планираме да е в края на лятото“, каза Станислав, при гостуване в предаването на Гала. Хубавата му жена също призна, че все още не си е избрала рокля, но скоро ще го направи. Красивия готвачът разкри, че обмисля да покани за кум колегата си от Hell’s Kitchen Иван, с когото е приятел от началото на шоуто.

Двойката разказа пред водещата на „На кафе” за първата си среща в благоевградска дискотека. Божидара изпратила своя приятелка да сподели впечатленията си със Станислав, но във въпросната вечер така и не се познали. На следващия ден обаче тя го е намерила в социалните мрежи и оттам последвал дълъг разговор, който приключва с първата им среща.

Годежът им бил в Позитано, Италия, а любимата му не знаела нищо за това. Докато се разхождали и катерили по живописни места, Станислав не спирал да настоява да си почиват, а в един момент помолили за обща снимка случайни минувачи и така той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара подкрепя плана на любимия си да отвори собствено бутиково заведение. Шансовете са, че чрез някои от наградите на Hell’s Kitchen, това също ще се случи. Перничанина няма да изкуши годеницата си с фирмения си десерт, докато тя се бори да остане във форма. „Няма да бъда привлечена от неговите торти, защото ги гледам през цялото време“, завърши тя на гала.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе